Heerenveense Boys – sc Heerenveen

Zaterdag 2 juli om 17:00 uur is het zover! Dan komt de vernieuwde selectie en staf van sc Heerenveen langs op sportpark ‘de Akkers’ om het op te nemen tegen onze A-selectie. Daar wil je natuurlijk bij zijn!
Voor sc Heerenveen is dit het tweede oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2022-2023. Het eerste oefenduel is in Koudum tegen het regioselectieteam van Gaasterlân-Sleat.

GroenLeven Cup

Heerenveense Boys speelde drie jaar geleden de Groenleven Cup, een toernooi voor regionale amateurclubs met als hoofdprijs een oefenwedstrijd tegen sc Heerenveen. De ploeg uit Heerenveen sloot dit toernooi winnend af! Daardoor mogen we nu een oefenduel organiseren op ons eigen sportpark tegen sc Heerenveen. Het duel is helaas een aantal jaar uitgesteld, maar eindelijk mogen wij met trots delen dat de wedstrijd op 2 juli op het programma staat. Onder de nieuwe trainer Kees van Wonderen zal sc Heerenveen zijn voorbereiding beginnen aan het seizoen 2022-2023.

Toegang sportpark

Toegang tot ons sportpark ‘de Akkers’ is mogelijk via de hoofdingang aan de Rottumerweg en de achteringang aan de Veluwelaan (naast de flat en tegenover OBS Route 0513). Het sportpark is toegankelijk vanaf 15:15 uur.

Wij adviseren u zoveel mogelijk met de fiets te komen en verzoeken u de aanwijzingen van de verkeer- en parkeerbegeleiders op te volgen.

Parkeren

Parkeren auto

Voor het parkeren van uw auto hebben we de volgende mogelijkheden:

  • P1 = Parkeerterrein sportpark. Dit parkeerterrein is uitsluitend voor spelers en genodigden (met parkeerkaart)
  • P2 = Parkeerterreinen aan het Akkersplein (advies: toegang via Veluwelaan)
  • P3 = Parkeren aan de Zanden bij de hockey- en korfbalvelden
  • P4 = Parkeren bij Johan Cruijff veldje (Kei College)
  • P5 = Parkeren bij v.v. Nieuweschoot

Parkeren fietsen

Voor het parkeren van uw fiets hebben we de volgende mogelijkheden:

  • P6 = Parkeren fietsen bij fietsenstalling Kei College (ingang Rottumerweg)
  • P7 = Parkeren fietsen bij OBS Route 0513 Veluwelaan (ingang Veluwelaan)

Bij iedere parkeergelegenheid staat een parkeertoezichthouder.

Kaartverkoop

Digitale kaartverkoop

Kaarten voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen zijn beschikbaar via de button (Tickets 2 juli) bovenaan de website van Heerenveense Boys of via deze link.
De toegangsprijs voor digitale kaarten is €10,- (exclusief administratiekosten van €1,21).

Losse kaartverkoop

Op woensdag 29 juni bestaat de mogelijkheid om een ticket (contant of via pin) te kopen in de kantine van Heerenveense Boys. De kantine is open tussen 18:00 en 21:00 uur.
De prijs van deze ticket is €12,-.

Kaarten jeugdleden

Jeugdleden die nog geen gratis kaart hebben opgehaald kunnen deze alsnog ophalen op zaterdag 18 juni tussen 12:00 en 14:00 uur of op woensdag 29 juni tussen 18:00 en 21:00 uur in de kantine.
Kinderen tot 5 jaar hebben gratis toegang.

Houd voor het programma, het laatste nieuws en de organisatie van de dag de website in de gaten.