18 juni 2018

Beste verenigingsgenoten,

Als afsluiting van het voetbalseizoen vindt ieder jaar de traditionele v.v. Heerenveense Boys familiedag plaats. De vorige edities waren een groot succes!
Alle leden en vrijwilligers kunnen deelnemen: jong, oud, klein, groot etc. Kortom een ieder is van harte welkom op sportpark ‘de Akkers’!

Update

Laatste update: 18-06-2018, 22:00 uur

Om iedereen mogelijkheid te geven om zich in te schrijven voor onze familiedag heeft de activiteitencommissie de inschrijfdatum verlengd.
Voor het voetbaltoernooi kunt u zich nog opgeven tot en met 20 juni 2018. Hier zijn geen inschrijfkosten aan verbonden!
De familieleden van JO8, JO9, JO11 en MO11 en JO7 (OC) vragen wij zich op te geven indien men wil voetballen tegen of met zijn/haar zoon of
dochter.

Tevens is het de komende week nog mogelijk om u op te geven voor de barbecue. Dit kan de komende dagen nog tot en met 21 juni 2018 tussen 19:00 uur en 21:00 uur. Aanmelden en betalen uitsluitend via het barpersoneel in de kantine.

Programma

Dit jaar zal de familiedag plaatsvinden op zaterdag 23 juni 2018. De activiteitencommissie heeft een gevarieerd programma samengesteld. Het programma start vanaf 14:00 uur (graag uiterlijk 13:45 uur aanwezig zijn!) en wordt afgesloten met een barbecue en live muziek. De volgende activiteiten vinden in ieder geval plaats:

  • Een mixtoernooi voor het G-voetbal;
  • Een mixtoernooi tussen de JO11, JO9, JO8, MO11 en JO7 (OC) en hun ouders, broers en zussen;
  • Een mixtoernooi tussen de JO15 en JO13en MO15 en MO13;
  • Tijdens het mixtoernooi is er muziek van DJ Maikel, onze sterspeler van het G-voetbal;
  • Verschillende wateractiviteiten;
  • Een optreden van zangformatie Take Two;
  • Een overheerlijke barbecue;
  • 17:00 uur huldiging van de kampioenen van de Heerenveense Boys.

Kortom een feestelijk afsluiting van het seizoen. Kom gezellig met je teamgenoten naar deze dag!

Familiedag Heerenveense Boys 2018

Inschrijving

Net zoals alle vorige jaren zijn er geen inschrijfkosten. We vragen een ieder zich wel in te schrijven vóór 15 juni 2018.
Ook de familieleden van JO8, JO9, JO11 en MO11 en JO7 (OC) vragen wij zich op te geven indien men wil voetballen tegen of met zijn/haar zoon of dochter.

Opgave voor de sportieve activiteiten verloopt uitsluitend via het e-mailadres van de activiteitencommissie. Graag bij opgave aangeven in welk voetbalteam je speelt.

Live muziek en barbecue

Na alle sportieve activiteiten vindt er onder het genot van live muziek een barbecue plaats.
De barbecue is voor jong en oud en start vanaf 18:00 uur. Opgave voor de barbecue moet vóór 15 juni 2018 en is alleen mogelijk via het barpersoneel in de kantine. Dus niet per e-mail! Kom gerust gezellig met je hele team barbecueën. De prijs voor een volwassene bedraagt €8 en voor jeugdleden €5. Bij opgave graag direct aan het kantinepersoneel betalen. Onze kantine is maandag- t/m donderdagavond open van 19:00 tot circa 22:00 uur en op zaterdag overdag.

Laten we er met zijn allen een fantastische dag van maken! We zien u graag op 23 juni!

Activiteitencommissie Heerenveense Boys

Ps: We hebben ook nog wat hulp nodig op de dag zelf. Vind je het leuk om ons even te helpen, geef dat dan aan via het e-mailadres van de activiteitencommissie.

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

Overige sponsoren