11 oktober 2018

Linde Winia, jeugdspeelster van Heerenveense Boys, is onze topper geweest in de afgelopen doelpuntenactie! Zij heeft de meeste sponsoren voor onze club in deze actie aangebracht. Met 55 sponsoren was zij niet alleen winnaar van de club, maar ook de overall winnaar! Niemand in onze provincie die heeft meegedaan heeft meer sponsoren aangebracht dan zij. En daar zijn we bij Heerenveense Boys natuurlijk enorm trots op. Linde bedankt!

Volkomen verdiend heeft zij dan ook in de rust van de afgelopen thuiswedstrijd van sc Heerenveen een penalty mogen nemen in een vol Abe Lenstra stadion. Onderstaand een verslag van de belevenis van Linde.

Bijzondere voetbalavond voor Heerenveense Boys

Zaterdag 29 september 2018 speelde sc Heerenveen tegen ADO Den Haag. Voor Heerenveense Boys was dit een bijzondere voetbalavond. Op de tribune zat namelijk een grote groep spelers, vrijwilligers en supporters van Heerenveense Boys. En voor Linde, uit de jeugd van Heerenveense Boys, werd het helemaal een bijzondere voetbalavond. Linde mocht namelijk in de rust het veld op om een penalty te schieten: voetballen in een groot stadion, welke voetballer droomt daar nou niet van?!

De avond begon direct goed. Samen met twee supporters werd Linde als VIP onthaald door sc Heerenveen. En dat was niet zomaar: Linde heeft deze unieke belevenis namelijk verdiend met de Doelpuntactie van afgelopen seizoen bij Heerenveense Boys. Met deze actie heeft Linde een prachtig bedrag opgehaald voor Heerenveense Boys!

Kippenvel

En toen was het zover: als de spelers de kleedkamers opzoeken mogen Linde en de andere winnaars het veld van het Abe Lenstra stadion op. Allemaal hebben ze kippenvel. Op de tribune zien zij heel veel bekenden: waaronder de grote groep spelers, vrijwilligers en supporters van Heerenveense Boys. Dit maakte de avond extra bijzonder. Hierdoor zijn alle zenuwen snel vergeten. Bovendien worden de winnaars luid aangemoedigd door de sc Heerenveen supporters van Nieuw Noord. Genieten!

Bijna alle jeugdspelers dromen ervan dat zij later mogen voetballen in een groot stadion, maar voor Linde is deze droom nu uitgekomen! Weer terug bij de supporters boven, kon Linde nog even heerlijk nagenieten in de VIP-box. Helaas lukte het sc Heerenveen niet om te winnen van ADO Den Haag, maar dat mocht de pret niet drukken: het was een onvergetelijke avond!

Winnaars doelpuntenactie 2017-2018 (29-09-2018)

Winnaars doelpuntenactie 2017-2018 (29-09-2018)

Winnaars doelpuntenactie 2017-2018 (29-09-2018)

Meer foto’s vind u in het album van deze avond onder Media.
Meer informatie en foto’s van deze bijzondere avond vind je op de website van sc Heerenveen.

Samen winnen we meer!

Deze bijzondere avond werd mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen Heerenveense Boys en sc Heerenveen. Heerenveense Boys is namelijk partner van sc Heerenveen. Als onderdeel van het Sportief Partnership werken Heerenveense Boys en sc Heerenveen nauw met elkaar samen. Kijk voor meer informatie hierover op clubplan.nl/scheerenveen.

Doelpuntenactie 2018 Heerenveense Boys

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

Overige sponsoren