22 november 2017

Wintertrainingsschema 2017-2018

Door de vele regenval van de afgelopen tijd en de gesteldheid van ons wetraveld heeft het bestuur moeten besluiten dat er vanaf deze week (47) tot en met de voorjaarsvakantie niet meer getraind kan worden op ons wetraveld. Hierdoor zijn we genoodzaakt het wintertrainingsschema eerder in te laten gaan.

We hadden gehoopt dat we tot de winterstop op het wetraveld konden blijven trainen om het ongemak zo klein mogelijk te houden, maar we hebben te maken met een natte herfst en je ziet de velden en vooral het wetraveld per week achteruit gaan. Als we zouden blijven trainen op het wetraveld dan zouden we er waarschijnlijk na de winterstop ook geen wedstrijden meer op kunnen spelen. Dat willen we ten allen tijden voorkomen, want we hebben elke zaterdag alle velden heel hard nodig!

We hebben, zoals jullie gewend zijn een [LINK]trainingsschema voor de winterperiode opgesteld, wat inhoudt dat voor diverse teams de tijden zijn veranderd en dat er 14 teams slechts één i.p.v. twee keer week kunnen trainen.
Onze excuses hiervoor, het is helaas niet anders. Doordat er ook meer teams tegelijk trainen, zal iedereen nog meer rekening met elkaar moeten houden betreffende trainingsvormen, afwerkvormen, niet eerder het veld op dan staat aangegeven op het schema. Als trainers even met elkaar overleggen en trainingsvormen op elkaar afstemmen, moet het mogelijk zijn om met zoveel teams tegelijk te trainen.

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsoren

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren