22 juni 2018

Zondag 6 mei 2018 speelde sc Heerenveen in het Abe Lenstra stadion tegen Feyenoord de laatste reguliere competitiewedstrijd van de Eredivisie 2017-2018. Ondanks het verlies door een tegendoelpunt in de laatste minuut heeft sc Heerenveen dit seizoen de play-offs behaald voor de Europa League! Dit is uiteraard mede te danken aan de supporters!

Na afloop van de wedstrijd tegen Feyenoord is de seizoenkaartactie 2018-2019 gestart. Seizoenkaarthouders ontvangen bericht van sc Heerenveen over het verlengen van hun seizoenkaart. Heeft u een seizoenkaart? Gebruik dan onze code bij het verlengen en steun Heerenveense Boys! Voor iedereen die onze code gebruikt ontvangen wij als sportief partner van sc Heerenveen maar liefst €15!

Seizoenkaartactie sc Heerenveen 2018-2019

Code

Het is belangrijk dat iedereen bij het verlengen van zijn Seizoenkaart de juiste code invoert. De code van Heerenveense Boys is:

7203748

Verlengen

Eenvoudig uw seizoenkaart verlengen doet u op de speciale clubpagina van Heerenveense Boys.

Delen

Ken je iemand anders met een seizoenkaart van sc Heerenveen? Attendeer hem of haar dan op dit bericht en de onze code. Hoe meer mensen er meedoen, hoe beter voor Heerenveense Boys!

Sportief Partnership

Heerenveense Boys is Sportief Partner van sc Heerenveen. Daarom doen wij mee aan deze Seizoenkaartactie.

Samen scoren we meer!

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

Overige sponsoren