08 februari 2018

Afgelopen zaterdag, 3 februari, is ons meidenteam MO13-1 kampioen geworden in de zaalcompetitie, 1e klasse. In totaal deden er negen teams aan mee. Heerenveense Boys MO13-1 sloot zeven van de acht wedstrijden winnend af en speelde één gelijk gespeeld.

Door de sterke verdediging met Celyn, Sanne, Medou, Danica en Mirjam en een uitstekend keepende Noëlle hebben we in de hele competitie slechts 6 doelpunten tegen gehad. Alisa was het toernooi erg trefzeker, van de 29 doelpunten heeft zij er 19 gemaakt.

In de laatste wedstrijd moest er gewonnen worden om het kampioenschap binnen te slepen. Helaas kon de sterk spelende Jip niet mee doen in deze wedstrijd vanwege een sleutelbeenblessure. Met twee mooie goals van Alisa leek de overwinning binnen te zijn. Maar na wederom vele goede reddingen van Noëlle werd het acht minuten voor tijd nog 2-1. Deze laatste acht minuten bleven tot de laatste seconde erg spannend. Maar na het fluitsignaal was het kampioenschap binnen en werden de meiden door ouders en vele supporters gefeliciteerd. Het kampioenschap kon gevierd worden. Het feest werd vervolgens voortgezet bij La Fontaine en nadien met zijn allen naar sc Heerenveen. Al met al een superdag!

Heerenveense Boys MO13-1 zaalkampioen 2017-2018