23 april 2018

Misschien heeft u het al gelezen in de provinciale of regionale pers of gespot op de populaire amateurvoetbalsites, ONT 4 wil het komende seizoen heel graag zijn competitiewedstrijden op vrijdagavond spelen. Behalve die oproep in de pers gaat onze vraag ook per mail naar 85 voetbalclubs in de nabije omgeving (30km) van Opeinde.

ONT 4, momenteel spelend in de reserve vijfde klasse (zat) doet net als vorig seizoen hierbij een hernieuwde poging om komend seizoen een vrijdagavondcompetitie op te starten.
Bij veel verenigingen een vaak gehoorde discussie: “hoe krijgen we het 3e/4e elftal zaterdag (of zondag) middag weer compleet?” Een vrijdagavondcompetitie biedt hierbij uitkomst doordat het de spelers de mogelijkheid geeft om op zaterdag te werken en tóch te blijven voetballen. De maatschappij verandert, de mogelijkheden en de behoefte van de leden om (meer) keuzevrijheid in het besteden van hun hobby’s zullen hierin ook mee veranderen.

KNVB ondersteunt vrijdagavondcompetitie

De KNVB ondersteund dit initiatief en is bereid om hiervoor een vrijdagavondcompetitie samen te stellen wanneer hiervoor genoeg teams van gelijkwaardig niveau zich aanmelden. Het initiatief ligt uiteraard bij de verenigingen.

Zaterdag- én zondagteams gezocht!

ONT zoekt reserve 5e en 6e klasse zaterdag- en zondagteams (liefst mét veldverlichting!) die op vrijdagavond competitiewedstrijden willen spelen.
Spelen op vrijdagavond heeft in ieder geval een aantal voordelen:

  • Spelers die niet op zaterdag of zondag kunnen (/willen) spelen biedt je de mogelijkheid tóch te kunnen (blijven) voetballen
  • Spelers die op vrijdagavond voetballen kunnen eventueel andere teams ondersteunen op zaterdag of zondag
  • Spelers kunnen hun weekend flexibeler indelen en andere (familie)activiteiten en/of vrijwilligersondersteuning bij hun vereniging oppakken

Geïnteresseerd

Ook enthousiast geworden en geïnteresseerd in een vrijdagavondcompetitie? Neem contact op met Johan Feddema van v.v. ONT en bel 06-51550272 of mail naar jfeddema14@gmail.com.

Met sportieve groet,
Johan Feddema
Senioren Commissie v.v. ONT

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

Overige sponsoren