09 oktober 2019

Update 09-10-2019:

20-lotenactie!

Wil jij gratis naar Bobbejaanland, jumpen bij Krazy Kangaroo, zwemmen bij Optisport of skiën bij Snowworld? Of een tweede artikel gratis op masita.com?
Verkoop dan 20 loten of meer en ontvang de 20-loten-voucher van ons!


Beste jeugdleden (en ouders),

Op zaterdag 14 september aanstaande start de Grote Clubactie 2019!
Dit jaar doen wij uiteraard weer mee. De boekjes liggen vanaf aanstaande maandag 9 september vanaf 19:00 uur in de vakjes van de desbetreffende jeugdteams en kunnen door de leiders worden opgehaald en verspreid.
Let op: De daadwerkelijk start van de verkoop is zaterdag 14 september 2019!

Deelnemende teams

De teams die mogen deelnemen aan de grote clubactie zijn onze JO08/MO08- tot en met JO19-teams. Een jeugdteam is dan ook verplicht aan de Grote clubactie deel te nemen.

Opbrengst

De opbrengst van deze actie komt ten goede aan onze vereniging. Aangezien Heerenveense Boys een vereniging voor en van iedereen is, zetten wij de opbrengst van de Grote clubactie opzij om leuke activiteiten te organiseren voor onze leden en jeugd, voor jullie dus!

Resultaat 2018-2019

Jullie hebben vast wel meegekregen dat Heerenveense Boys vorig jaar een netto opbrengst had van ruim € 5.000 gerealiseerd. Dit komt door de verkoop van loten die langs de deur zijn verkocht, dus dankzij jullie inzet! Van elk verkocht regulier lot van € 3,00 komt € 2,40 ten goede aan Heerenveense Boys. Dit is een onmisbare bron van inkomsten en daarom verwachten we dat elk jeugdlid minimaal twee loten verkoopt. De inspanning is niet groot en je hoeft geen contant geld te innen. Alles wordt met automatische incasso afgehandeld.

Reguliere loten

Hoe werkt de verkoop van de reguliere loten:

  • Je ontvangt via de leider een verkoopboekje met daarin 20 eenmalige machtigingen;
  • Je gaat op zoek naar lotenkopers en je laat de eenmalige machtiging invullen (dus geen contant geld!);
  • Bedank de koper vriendelijk namens Heerenveense Boys en laat een bedankbriefje met deurzegel achter, zodat andere verkopers zien dat jij al langs bent geweest. Op het bedankbriefje kan de koper lezen wanneer de trekking is en welke prachtige prijzen er te winnen zijn. Niet vergeten dus!
  • Als je klaar bent met verkopen, lever je het verkoopboekje zo snel mogelijk in bij je leider. Uiterlijk 25 oktober a.s. dient alles ingeleverd te zijn;
  • Wij houden bij welke boekjes zijn ingeleverd en verwerken de verkochte loten. Wij streven er naar om eind november alle verkochte loten te hebben verwerkt.
    De leiders kunnen de boekjes inleveren bij de leeftijdscoördinator van de desbetreffende leeftijdscategorie, waarna deze ze inleveren bij de coördinator van de Grote clubactie (naam volgt binnenkort).

Prijzen

Voor de drie best verkopende leden hebben we dit jaar een waardebon t.w.v. € 30  cadeau. Achterin het verkoopboekje staan nog meer prijzen die je kunt winnen.

Succes!

We wensen jullie allemaal ontzettend veel succes met de verkoop van de loten!

Namens het jeugdbestuur,

Folkwin Holtrop
Voorzitter jeugdvoetbal v.v. Heerenveense Boys

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

Overige sponsoren