05 januari 2019

Nieuwe hoofdtrainer v.v. Heerenveense Boys 2019-2020

Na drie jaar het jeugdige eerste elftal onder zijn hoede gehad te hebben, nemen wij na dit seizoen afscheid van Tonny Kerstma als hoofdtrainer. Tonny heeft met zijn sociale en verbindende factor veel voor het seniorenvoetbal binnen onze club betekend. Wij zijn hem hier zeer erkentelijk voor. Wij wensen Tonny voor dit seizoen nog veel succes en voor daarna alle goeds!

De Technische Commissie seniorenvoetbal heeft enkele weken geleden, in goed overleg met Tonny, bekendgemaakt dat zijn dienstverband na dit seizoen niet verlengd zou worden. In samenspraak met de Technische Commissie en de spelersraad van Senioren 1 zijn er enkele gesprekken gevoerd met nieuwe kandidaten. Hierbij is unaniem de keus gevallen op Klaas de Jong. Hij past het beste in het profiel van hoofdtrainer van onze vereniging.

Klaas de Jong

Klaas is zelf oud-speler van ONS Sneek en sc Joure en heeft daarmee in de top van het  amateurvoetbal gevoetbald.
Na zijn actieve voetbalcarrière is hij naadloos het trainersvak ingerold. Eerst als assistent bij sc Joure en vervolgens bij vv Balk en VVI. Momenteel heeft hij sc Joure ZA1 onder zijn hoede, waarmee verdienstelijk in de subtop van de 2e klasse wordt gespeeld.

Klaas de Jong nieuwe hoofdtrainer Heerenveense Boys

Met zijn fanatisme, ervaring en enthousiasme hopen wij onze ambities als club zijnde daarmee waar te kunnen maken.

Het hoofdbestuur, Technische Commissie en de spelersgroep verheugen zich op de komende samenwerking en wensen Klaas voor het komende seizoen alvast veel succes!

Met vriendelijke groeten,
Technische Commissie seniorenvoetbal

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

Overige sponsoren