17 augustus 2019

Vandaag zijn alle teampagina’s voor seizoen 2019-2020 afgerond. De teampagina’s vindt u onder in het menu Teams in de groene balk bovenaan deze website. Op de teampagina’s vindt u alle relevante informatie van dat betreffende team.

Nummering

Op 15 juli jl. heeft de KNVB de competitie-indelingen van het seizoen 2019-2020 gepubliceerd. Morgen, 18 augustus, maakt de KNVB de nummering bekend en daarmee het competitieprogramma voor dit seizoen.

Alle wedstrijdinformatie wordt op onze website live gesynchroniseerd vanaf de databases van Sportlink. Daarmee staat het actuele programma, de uitslagen en de stand van een team op de betreffende teampagina. De wedstrijdinformatie voor alle teams van onze vereniging staat in het menu Informatie | Wedstrijdinformatie.

Teamfoto’s

Ook dit seizoen willen we graag op elke teampagina een actuele teamfoto publiceren.
Mail jullie actuele teamfoto in origineel (groot) formaat, niet bewerkt en met vermelding welk team het betreft naar onze websitecommissie.

Let voorafgaand aan het maken van een teamfoto op de AVG. Vraag toestemming aan de spelers, begeleiders, trainers en overige mensen die op de foto komen om toestemming dat de teamfoto gepubliceerd wordt.

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

Overige sponsoren