10 juni 2019

HEERENVEEN – Zaterdag 8 juni 2019 spelen we de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2018-2019. Tegenstander vandaag is Asser Boys G2. Het maakt niet meer uit of we winnen, gelijk spelen of verliezen, want we zijn al kampioen!!

We spelen op kunstgras. Niet het favoriete veld van Heerenveense Boys G2. Vandaag komt dit niet slecht uit, het regent pijpestelen. Asser Boys scoort in de eerste helft vier keer. Onze jongens hebben veel kansen, maar missen helaas elke kans. We gaan met 0-4 de rust in.

De tweede helft verloopt voor ons team gelukkig wat beter, wij scoren ook. De tweede helft was een stuk spannender dan de eerste. In de laatste minuten volgt er nog een wissel. Niet zomaar een wissel, maar een publiekswissel. De aanvoerder van ons team verlaat onder luid applaus het veld. Het was voor hem de allerlaatste wedstrijd. Volgend seizoen moeten we het zonder Freddie doen.

De wedstrijd eindigt in 4-6. Ondanks deze nederlaag was Heerenveense Boys G2 de sterkste deze competitie: Heerenveense Boys G2 is kampioen!!

Heerenveense Boys G2 kampioen 2018-2019

Doelpuntenmakers

  • Maikel 2x
  • Jordy 1x
  • Freddie 1x

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

Overige sponsoren