“Help, wij willen voetballen!”

Beste speelsters, spelers, leden en ouders,

De regels binnen het voetbal schrijven voor dat een wedstrijd altijd geleid dient te worden door een scheidsrechter.
Helaas is er een situatie ontstaan binnen onze vereniging waarbij we straks genoodzaakt zijn thuiswedstrijden van onze jeugd af te moeten gelasten omdat er te weinig vrijwilligers zijn die een wedstrijd willen fluiten. Sinds enige tijd hebben we weer een aantal enthousiaste mensen die de scheidsrechterscommissie nieuw leven hebben ingeblazen. Echter laten ze nu de alarmbellen rinkelen!

We hebben als club een probleem voor de korte termijn, oftewel nu, en één voor de lange termijn.

  • Voor de lange termijn gaan we in de winterstop starten met de cursus pupillenscheidsrechter.
    Uiteraard hebben we hier jullie voor nodig. Enthousiaste vrijwilligers, ouders, meiden en jongens (vanaf 14 jaar) die het leuk vinden een wedstrijd te fluiten, meld je op tijd aan voor deze cursus. Deze wordt gratis aangeboden door onze vereniging, want er kunnen maximaal 20 deelnemers worden toegelaten. Na afloop van de cursus ontvang je, bij een positief resultaat, een certificaat en een scheidsrechtersshirt. Met dit shirt willen wij uniformiteit onder onze scheidsrechters uitstralen.
  • Voor de korte termijn is er wel een acuut probleem!
    Iedere week is het weer een grote strijd scheidsrechters te vinden voor de verschillende teams. We willen allemaal dat de wedstrijden van uw kind door kunnen gaan en daarom het vriendelijke maar ook dwingende verzoek pak het op met z’n allen.

Meld u aan bij onze scheidsrechterscoördinator en wordt scheidsrechter, zodat onze jeugd kan blijven voetballen op zaterdag!

Scheidsrechterscoördinator

Freddy Kiers
06-23549565
E-mail

Namens het jeugdbestuur,
Folkwin Holtrop
Voorzitter jeugdvoetbal Heerenveense Boys

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

Overige sponsoren