11 september 2020

Zaterdag 19 september a.s. start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. De opbrengst wordt besteed aan (trainings)doeltjes en trainingsmaterialen.  Een lot kost €3,00 waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen

Het is nog steeds mogelijk om loten te verkopen met de bekende verkoopboekjes, maar het is nu ook mogelijk de loten digitaal of online te verkopen. Dat kan via de volgende link.
Elke verkoper ontvangt link die direct gekoppeld is aan de verkoper of een persoonlijke QR-code. De link wordt via de mail toegezonden of kan worden aangevraagd door een mail te sturen naar onze coördinator van de Grote Clubactie. De QR-code kan ook via dit e-mailadres worden opgevraagd.

Verkoopboekjes

De verkoopboekjes liggen vanaf zaterdag 12 september a.s. klaar in de kantine en kunnen worden afgehaald. Ook via het verkoopboekje kan op een verantwoorde manier loten worden verkocht. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in onderstaand instructiefilmpje.

Mooie prijzen te winnen

Met het kopen van een lot help je Heerenveense Boys en maak je daarnaast kans op mooie prijzen! De hoofdprijs is €100.000 en er zijn tal van andere prijzen. Ook voor de (top)verkopers zijn diverse prijzen te winnen. Zie daarvoor de website van de Grote Clubactie.
Als extra stelt Heerenveense Boys drie waardebonnen van €50 te besteden in onze Boysshop beschikbaar voor onze eigen topverkopers!

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van jullie en jullie netwerk! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

Overige sponsoren