22 mei 2020

Het zijn lastige tijden voor alle voetbalclubs, zowel voor sc Heerenveen zelf als voor de amateurpartners. Vandaag heeft sc Heerenveen besloten om de seizoenkaartactie voor partnerverenigingen tóch deels in ere te herstellen. In plaats van losse toegangskaarten voor later ontvangt Heerenveense Boys daarom alsnog een financiële bijdrage (€ 10) voor elke seizoenkaart die verlengd of besteld wordt met de code van jullie club:

7203748

De financiële bijdrage is weliswaar een lager dan tijdens de reguliere actie, maar wij hopen dat we er op deze manier voor beide clubs alsnog een mooie seizoenkaartactie van kunnen maken.

Heeft u een seizoenkaart van sc Heerenveen of kent u iemand met een seizoenkaart? Doe dan mee aan onze seizoenkaartactie!

In deze tijd is het belangrijk dat we achter elkaar blijven staan. Niet alleen achter Heerenveense Boys maar ook achter onze partners, waaronder sc Heerenveen. Het is nog niet bekend wanneer er weer publiek bij de wedstrijden in het Abe Lenstra stadion mag zijn, maar seizoenkaarthouders kunnen hun kaart al wel weer verlengen.

Heeft u een seizoenkaart? Vergeet dan niet onze code (7203748) in te vullen als u uw seizoenkaart verlengt. Je steunt daarmee niet alleen sc Heerenveen, maar ook Heerenveense Boys: voor elke seizoenkaart die verlengd wordt met onze code ontvangt Heerenveense Boys € 10 in onze clubpot!

Klik hier om je seizoenkaart te verlengen. Samen winnen we meer!

Kent u iemand anders met een seizoenkaart van sc Heerenveen? Wilt u diegene dan attenderen op onze actie?

Seizoenkaartactie 2020-2021 sc Heerenveen

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

Overige sponsoren