13 juni 2020

Hieronder enkele aandachtspunten vanuit het bestuur met betrekking op de zomerstop en de voorbereidingen op het komende seizoen 2020-2021.

Aanleg nieuw kunstgrasveld

Vanaf half april is begonnen met de ontmanteling van ons hoofdveld. Onder andere zijn reclameborden en dug-outs gedemonteerd en is de omheining verwijderd.
Aanstaande maandag, 15 juni, zal gestart worden met de uitvoerende werkzaamheden van de aanleg van ons nieuwe kunstgrasveld. De realisatie wordt verzorgd door ingenieurs- & adviesbureau Antea Group Heerenveen. Antea, destijds nog Oranjewoud, heeft ook ons huidige kunstgrasveld aangelegd.

Aanleg kunstgras hoofdveld Heerenveense Boys

Groot onderhoud velden

Tijdens de zomerstop zal tevens groot onderhoud uitgevoerd worden aan de overige voetbalvelden.

Inleveren clubgebonden eigendommen

Leden die stoppen dienen op dinsdag 16 juni a.s. tussen 18:30 en 20:30 uur de clubgebonden eigendommen die zij in bezit hebben, zoals kleding en teamtassen, in te leveren bij onze Boysshop.

Zomersluiting sportpark

Ons sportpark is deze zomer gesloten van maandag 29 juni tot en met zondag 9 augustus 2020.  Vanaf maandag 10 augustus is het sportpark ‘de Akkers’ weer open. Dan kan er weer getraind worden in overleg met de trainers volgens het trainingsschema, zie onderstaand.

Trainingsschema

Eind juli zal het reguliere trainingsschema 2020-2021 op deze website gepubliceerd worden. Vanaf begin september trainen alle teams volgens dit schema. Vanaf 10 augustus tot begin september kan door teams worden getraind mits toestemming van het bestuur. Hieruit volgt coördinatie en afstemming met betrokken trainers en op basis van voorbereidingsschema’s van prestatieteams. Het trainingsschema voor deze tussenperiode zal afwijken van het reguliere trainingsschema.

Teampagina’s

Tijdens de zomerstop wordt voor alle teams een nieuwe teampagina aangemaakt. Zodra competitiegegevens vanuit de KNVB gepubliceerd worden, worden deze gekoppeld aan onze website, waardoor de wedstrijdgegevens (programma, uitslagen en stand) actueel zijn.

Vanuit het hoofdbestuur wensen we iedereen alvast een fijne vakantie toe en tot volgend seizoen op ‘de Akkers’!

Met sportieve groet,

Namens het hoofdbestuur,
Gatze-Rommert van der Meer
Voorzitter v.v. Heerenveense Boys

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

Overige sponsoren