Update vanuit het jeugdbestuur

Beste voetballers, leden, ouders en supporters,

Na een bijzonder seizoen welke wij ons de rest van ons leven blijven herinneren zijn wij als jeugdbestuur druk geweest met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.
Teamindelingen, trainingsschema’s, competitie-indelingen, indelen trainers, aanstellen nieuwe trainers, begeleiding van de teams. Zo maar een aantal zaken waar we ons mee bezig hebben gehouden in de afgelopen maanden. Daarnaast moesten we ook nadenken over het afscheid nemen van de vertrekkende trainers, onze Hoofd jeugdopleiding Ronald de Boer, leeftijdscoördinatoren en leiders. We hebben besloten dit te laten plaatsvinden rond de aanvang van het nieuwe seizoen, zodat deze mensen op een goede wijze afscheid krijgen van onze vereniging. En waar wij onze dankbaarheid juist kunnen laten blijken. Tevens worden de drie winnaars van de Grote clubactie bekendgemaakt en ontvangen deze de beloofde waardebon van €30.

Nieuw kunstgrasveld

Zoals iedereen heeft kunnen lezen wordt er momenteel druk gewerkt aan de aanleg van ons tweede kunstgrasveld. Wat zijn we hier blij mee! Meer ruimte, geen gedoe met slecht weer en een slecht veld en vooral zijn we nu in staat om de komende jaren meer trainingsuren te gaan maken met z’n allen. Hiermee hopen we de ontwikkeling van onze spelers en speelsters op een hoger niveau te kunnen brengen. De verwachting is dat het nieuwe veld begin september opgeleverd zal worden.

Teamindeling

Na vele gesprekken met de verschillende mensen, waarbij soms verschil van inzicht of andere belangen een rol speelden, hebben wij naar eer en geweten de indelingen nu rond. We zijn ons er van bewust dat we het niet iedereen naar de zin hebben kunnen maken, maar dat is inherent aan het deelnemen aan een teamsport waar keuzes gemaakt moeten worden. Desondanks hopen we dat al onze jeugdleden ontzettend veel plezier blijven beleven aan deze mooie sport. Voor diegene welke gestopt zijn of elders gaan voetballen wensen wij hen alle gezondheid en sportplezier toe.

Trainingsschema

Op onze website treffen jullie het reguliere trainingsschema aan. Deze is nog aan eventuele “kleine” veranderingen onderhevig, omdat er nog niet voor alle teams een trainer is gevonden. Ook hier hebben we getracht zo veel mogelijk aan de wensen van onze trainers en teams te voldoen. Alle teams trainen m.i.v. het nieuwe seizoen twee keer per week op kunstgras. Ook de circuittrainingen staan weer ingepland, echter is deze van dinsdag naar maandag verplaatst i.o.m. het CIOS en onze Hoofd jeugdopleiding onderbouw. Hiermee kunnen we voldoende en goede begeleiding garanderen. De donderdag is uiteraard gebleven.

Trainers

Tezamen met onze nieuwe Hoofd jeugdopleiding onderbouw, Stefanie Kortenaar, zijn we druk bezig alle teams te voorzien van trainers. Dit is niet overal even eenvoudig. Een meevaller is dat we komend seizoen weer de beschikking krijgen over meerdere CIOS-studenten welke stage gaan lopen binnen onze vereniging.

Begeleiding teams

Normaliter regelt binnen de jeugd dit zichzelf en zijn er voldoende ouders die hun steentje willen bijdragen. Echter willen wij dit niet als vanzelfsprekend beschouwen en doen wij een dringend beroep op u als ouder als vrijwilliger. Uiteindelijk willen we graag met z’n allen dat onze spelers en speelsters plezier beleven aan hun sport. Daar kan een enthousiaste leider/leidster niet binnen ontbreken.

Start trainingen

Vanaf maandag 10 augustus a.s. zijn de velden op sportpark ‘de Akkers’ beschikbaar voor de selectieteams welke vanaf dat moment kunnen aanvangen. De overige teams kunnen vanaf 17 augustus starten met de trainingen indien gewenst. Zolang het nieuwe hoofdveld niet beschikbaar is dient men bij, goede weersomstandigheden, gebruik te maken van het wetraveld. Uiteraard mag men eerder beginnen met de voorbereiding, echter dient men dan een alternatieve locatie zelf te zoeken.

Clinic sc Heerenveen

Noteer alvast in je agenda: Dinsdag 8 september om 15:30 uur vindt er bij Heerenveense Boys een clinic van sc Heerenveen plaats. Deze is bestemd voor onze jeugd tot en met 12 jaar. Nadere info hierover volgt. Houd onze website en Social Media in de gaten, want er is een beperkte beschikbaarheid van maximaal 80 deelnemers.

Zomeractiviteit

In samenwerking met Soccer Academy 4 Girls organiseert Heerenveense Boys tijdens de zomervakantie op 3 vrijdagochtenden (24 en 31 juli en 7 augustus van 10-12 uur) voetbalactiviteiten voor jongens en meisjes t/m 13 jaar. Onze leden hebben vrij toegang, echter is hier wel een maximum aantal aanmelding aan gebonden van 30 deelnemers. Dus wees er snel bij. VOL=VOL Voor meer info en aanmelding verwijs ik jullie naar onze website.

Zomeractiviteit 2020 Heerenveense Boys

Namens het jeugdbestuur wensen wij een ieder een hele fijne vakantie toe en hopen jullie gezond en wel terug te zien bij de aanvang van het nieuwe seizoen!

Met sportieve groet,

Namens het jeugdbestuur v.v. Heerenveense Boys,
Folkwin Holtrop, Voorzitter jeugdvoetbal
René Haisma, Algemeen jeugdcoördinator
Hans Kroon, Technisch jeugdcoördinator

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

Overige sponsoren