Trots!

Beste sportvrienden,

Helaas zitten we weer in een periode waarin voetballen in competitieverband niet mogelijk is, maar wat zijn we trots op jullie als jeugdbestuur zijnde!
Vanaf het moment dat onze regering de nieuwe maatregelen bekend maakten, ontvingen wij legio aanmeldingen van leiders, trainers en andere ouders c.q vrijwilligers met goede ideeën. Allemaal ideeën welke het mogelijk maken om te trainen of onderling wedstrijdjes te spelen binnen de gestelde maatregelen. Op dit moment worden er dan ook, naast de reguliere trainingen, op zaterdag vele onderlinge wedstrijdjes gespeeld of getraind door de verschillende teams.

Vanaf 14 november gaan we een onderling voetvolley toernooi houden onder de leeftijdscategorieën. Jullie worden, of zijn, hierover geïnformeerd.

Scouting

Sinds september is er ook een interne scouting actief binnen onze vereniging welke tracht een goed beeld te vormen van het niveau van ieder jongen/meisje. Wij streven ernaar ieder kind op het niveau te laten spelen dat bij hem/haar past, uiteraard met in ogenschouw van de teamsamenstelling en persoonlijke omstandigheden.

Onze interne scoutingteam bestaat uit echte Heerenveense Boys, die een mooi verleden als speler hebben binnen onze vereniging:

  • Cees van der Schaar
  • Hein Holwerda
  • Dennis de Jong
  • Remko Stoelwinder
  • Kees Wondergem

Tevens maakt Stefanie Kortenaar als Hoofd jeugdopleiding onderbouw uiteraard ook deel uit van het geheel.

Komend seizoen

De komende periode gaan we, ondanks de huidige situatie, gebruiken om een goed beeld te krijgen voor het volgende seizoen. Ook gaan we met de trainers in gesprek om een tussentijdse evaluatie te voeren. Daarnaast gaan we, onder leiding van Stefanie, steeds meer toewerken naar een gestructureerde jeugdopleiding, waarbij het stellen en behalen van trainingsdoelen centraal staat. Middels gerichte oefenstof gaan we trainers hiermee uitdagen om het niveau van onze jeugd op een hoger plan te krijgen. Dit geldt uiteraard voor onze gehele jeugdopleiding en dan met name voor de onderbouw.

Technisch jeugdbeleidsplan

Om alles zichtbaar en tastbaar te maken hebben we een technisch jeugdbeleidsplan geschreven. Dit plan zal binnenkort op onze website openbaar worden gemaakt.

Coronamaatregelen

En misschien ten overvloede: houd je aan de gestelde coronamaatregelen!

Voor nu wens ik iedereen veel sterkte, voor hen die ziek zijn beterschap en laten we met z’n allen als één achter onze vereniging staan.

Namens het jeugdbestuur,

Folkwin Holtrop
Voorzitter jeugdvoetbal Heerenveense Boys

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsoren

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren