28 november 2021

Coronamaatregelen v.v. Heerenveense Boys

Update 28-11-2021

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen vrijdag 26 november jl., waar het kabinet bekend heeft gemaakt dat er tussen 17:00 en 5:00 uur een algemene sluitingstijd geldt voor onder andere sportlocaties binnen en buiten. Hierop heeft ons bestuur besloten dat er de komende drie weken niet getraind gaat worden én dat ons sportcomplex van maandag tot en met vrijdag gesloten is. Uitzondering hierop zijn de diverse organisaties die overdag gebruik van ons complex, deze kunnen gewoon doorgaan.

Overleg KNVB

De KNVB gaat aanstaande dinsdag, 30 november, de Tweede Kamer vragen om een uitzondering te maken voor voetbal en het te zien als essentieel. Als hier gehoor aan wordt gegeven en er wordt een uitzondering gemaakt, dan zullen we dit communiceren. Deze week gaat de KNVB beslissen wat ze met de competities gaan doen, ze gaan alle scenario’s per categorie (A-categorie en de pupillen, junioren en de B-categorie senioren) in kaart brengen en zal dan een beslissing nemen. Vervolgens zullen wij dit communiceren. Wij hopen dat het maar voor drie weken is en dat we in januari weer gewoon kunnen trainen en wedstrijden spelen en dat de kantine ook geopend is. De kantine is zaterdags geopend tot 17:00 uur en is alleen toegankelijk met een geldig corona toegangsbewijs (CTB). In de kantine en op het terras dient men gebruik te maken van een vaste zitplaats.

Tot slot willen we zeggen: blijf gezond, houdt rekening met elkaar en volg de maatregelen op, dan hopen we dat het coronavirus overwonnen wordt. Wij rekenen op jullie medewerking!

Namens het bestuur,

Gatze-Rommert van der Meer
Voorzitter Heerenveense Boys

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsoren

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren