06 januari 2022

2022

Namens het bestuur wil ik iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2022 toewensen en hopelijk wordt alles weer een beetje normaal. Voor het tweede jaar op een rij kunnen wij onze traditionele nieuwjaarsreceptie niet organiseren en dat is een tegenvaller. Vorig jaar heb ik de nieuwjaarstoespraak op ons hoofdveld gedaan, nu doe ik het via tekst, maar het liefst wil ik het doen op onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Normaal gesproken vertel ik iets over het afgelopen seizoen, echter voor het tweede seizoen op een rij werd de competitie stilgelegd en niet meer hervat, zodat we afgelopen seizoen geen kampioenen konden huldigen en ook dat er geen promoties of degradaties waren.
Op dit moment is de competitie wederom stilgelegd. Hopelijk besluit het kabinet volgende week dat er vanaf 15 januari weer getraind en wedstrijden gespeeld mag worden. Dan is de kans op het hervatten van de competitie en het uitspelen daarvan groot. Wordt de lockdown verlengd, dan is de kans aanwezig dat er voor het derde seizoen op een rij de competitie niet hervat gaat worden.

Accommodatie

Vorig jaar is er binnen onze vereniging veel gebeurd. Het terras is compleet gerenoveerd en er is nieuwe muziekinstallatie aangeschaft. Op dit moment wordt de bestuurskamer opgeknapt en wordt er bij kleedkamers aan de Veluwelaan het dak vervangen en wordt de gang tussen de kleedkamers en de loods dichtgemaakt. Ik wil alle vrijwilligers die hieraan hebben meegeholpen enorm bedanken en dan vooral Anton Dijkstra en Richard Toering, die het initiatief hierin hebben genomen.
Ook de Boysshop is nieuw leven in geblazen. Onder de bezielende inzet van Tjitske Toering en Jolanda van der Velde draait de shop weer op volle toeren en dat is geweldig om te zien, bedankt!
Ik wil natuurlijk alle vrijwilligers weer bedanken voor hun inzet afgelopen seizoen want zonder vrijwilligers kan een club niet draaien. Ik wil nog één persoon noemen en dat is de heer Palsma, die bijna dagelijks op ons sportcomplex is om ons complex netjes te houden. Is het onkruid of bladeren op onze kunstgrasvelden, niks is te veel. Super bedankt!

Vrouwen sc Heerenveen

Vanaf dit jaar traint de vrouwenafdeling van sc Heerenveen op ons complex en gaan de beloften ook hun wedstrijden bij ons spelen. De afgelopen jaren hebben ze getraind op het complex van UDIRoS, maar door diverse oorzaken waren ze op zoek naar een accommodatie in Heerenveen. Na diverse gesprekken zijn we tot een overeenkomst gekomen voor 2,5 seizoen.
Vrouwen 1 traint overdag op ons kunstgrasveld en de beloften en MO16 trainen op ons wetraveld. De verlichting op ons wetraveld wordt vervangen door LED-verlichting, zodat we straks beschikken over drie verlichtte velden. Het belofteteam van sc Heerenveen gaat zaterdags spelen, nadat onze wedstrijden zijn geweest. Dit houdt in dat ze rond 17:00 uur gaan spelen.

Wij hopen dat de vrouwenafdeling van de sc Heerenveen het enorm naar hun zin gaan krijgen op ons complex en dat onze meisjes-/vrouwenafdeling hiervan gaat profiteren, zodat onze vrouwen afdeling nog groter en beter gaat worden.

Hoofdtrainer

Tevens kan ik melden dat de contracten van onze hoofdtrainer Klaas de Jong en de assistent-trainer Maurice Wemekamp met één seizoen verlengt zijn.
Klaas is al drie seizoenen trainer, maar heeft helaas nog geen enkel competitie uitgespeeld. De doelstelling van ons eerste elftal blijft om zo snel mogelijk te promoveren, want dat is wat er nog ontbreekt bij ons als club: de A-selectie op een niveau spelend wat bij ons als club past.

Tot slot hoop ik dat ik iedereen weer snel op ons sportcomplex kan zien, zodat het complex weer wordt gebruikt waar het voor is: voetbal. Lekker trainen en zaterdags wedstrijden spelen om daarna een gezellige derde helft te hebben.

Namens het bestuur,

Groet, G.R. van der Meer
Voorzitter Heerenveense Boys

Nieuwjaarstekst 2022 Heerenveense Boys

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsoren

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren