Start kaartverkoop Heerenveense Boys – sc Heerenveen

Zaterdag 2 juli om 17:00 uur is het zover! Dan komt de vernieuwde selectie en staf van sc Heerenveen langs op sportpark ‘de Akkers’ om het op te nemen tegen onze A-selectie. Daar wil je natuurlijk bij zijn!
Voor sc Heerenveen is dit het tweede oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2022-2023. Het eerste oefenduel is in Koudum tegen het regioselectieteam van Gaasterlân-Sleat.

GroenLeven Cup

Heerenveense Boys speelde drie jaar geleden de Groenleven Cup, een toernooi voor regionale amateurclubs met als hoofdprijs een oefenwedstrijd tegen sc Heerenveen. De ploeg uit Heerenveen sloot dit toernooi winnend af! Daardoor mogen we nu een oefenduel organiseren op ons eigen sportpark tegen sc Heerenveen. Het duel is helaas een aantal jaar uitgesteld, maar eindelijk mogen wij met trots delen dat de wedstrijd op 2 juli op het programma staat. Onder de nieuwe trainer Kees van Wonderen zal sc Heerenveen zijn voorbereiding beginnen aan het seizoen 2022-2023.

Kaartverkoop

Op vrijdag 13 mei start de kaartverkoop. Kaarten kunnen via deze website worden gekocht. De toegangsprijs is €10,- (exclusief administratiekosten van €1,21).
Na de wedstrijd treedt Lytse Hille op in de feesttent op ons sportcomplex.

Gratis toegang voor onze jeugdleden

Alle jeugdleden (t/m O19) hebben gratis toegang tot de wedstrijd. Hiervoor dienen ze hun persoonsgebonden vrijkaart af te halen in onze kantine.
Voor het afhalen van de kaarten voor de jeugd t/m O19 zijn de volgende data gereserveerd:

  • dinsdag 31 mei tussen 19:00 en 20:00 uur
  • woensdag 1 juni tussen 19:00 en 20:00 uur
  • woensdag 8 juni tussen 19:00 en 20:00 uur
  • donderdag 9 juni tussen 19:00 en 20:00 uur

Houd voor het volledige programma, het laatste nieuws en de organisatie van de dag deze website in de gaten!

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsoren

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren