Nacompetitie wedstrijd Heerenveense Boys 1

Met de winst van afgelopen zaterdag op SVM (4-0), gaat Heerenveense Boys 1 zaterdag de aller laatste wedstrijd spelen van het seizoen. Op sportpark Douwekamp (ONT) in Opeinde zal de wedstrijd gespeeld worden tussen vv Heerenveense Boys – vv Hardegarijp. De wedstrijd word zoals gebruikelijk in de laatste nacompetitie wedstrijd op neutraal terrein gespeeld.

Voor hen die deze wedstrijd graag zouden willen bijwonen is er de mogelijkheid om met supporters in de bus richting Opeinde te gaan. De bus vertrekt rond 13:15 uur van ons eigen sportpark de Akkers. Opgave kan achter de bar in onze kantine en de entree voor de bus zal €5,00 zijn. Vol = vol! Ga je met eigen vervoer? Dat kan natuurlijk ook altijd. Wij hopen dat we op veel steun kunnen rekenen.

 

Let op! Aanvullende informatie met betrekking tot de nacompetitie finale tussen Heerenveense Boys en vv Hardegarijp, wat plaats zal vinden op sportpark Douwkamp (ONT) in Opeinde.

Entree: € 3,00 (vanaf 16 jaar)

Vuurwerk is niet toegestaan!

De parkeermogelijkheden zijn beperkt. Parkeren kan in de straten rondom het sportpark. Houd uitritten vrij, houd rekening met verkeersverboden en de verkeersregels, en zorg dat hulpdiensten een vrije doorgang houden! Tip: Probeer zoveel mogelijk te carpoolen en kom op tijd!

Voor de thuisblijvers, vakantiegangers of mensen die verhinderd zijn is er een livestream beschikbaar. Deze is te benaderen via de website van VV ONT.

 

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren