08 januari 2023

Nieuwjaarsreceptie Heerenveense Boys 2023

Op 7 januari 2023 werd weer het jaarlijkse nieuwjaars receptie georganiseerd. In een gezellig drukke kantine van onze club werd stil gestaan bij wat 2022 ons heeft gebracht, en werd er geproost op een mooi 2023. Want als club is het belangrijk om ook voor het nieuwe jaar doelen te stellen. In de speech van onze voorzitter G.R. van der Meer werd ook bekend gemaakt dat de technische staf van zowel de dames als heren 1 teams van Heerenveense boys een verlenging hebben gekregen van nog 1 voetbal seizoen. Daarmij zal Klaas de Jong, Wietse van der Zee en Maurice Wemekamp ook in seizoen 2023-2024 voor de groep heren van onze eerste selectie staan. Dat geld ook voor hoofdtrainer Rob Kramer. Het huidige seizoen bij de dames word gezien als opbouw aan het team om volgend jaar weer vol te kunnen gaan voor promotie naar de hoofdklasse. Beide teams met hun technische staf heel veel succes voor het huidige en komende seizoen. Natuurlijk wensen wij als club alle teams veel succes en plezier dit seizoen. We hopen natuurlijk dat we hier en daar nog wat mooie hoogte punten mogen vieren met jullie!

Naast het voetbal verhaal waar de club natuurlijk om draait, werd ook stil gestaan bij het jaar 2022 waar we ten opzichte van voorgaande seizoenen iets minder hebben kunnen doen aan het verbeteren van onze sportaccomodatie en sportterrein. Waar in 2021 verbouwing werd gerealisseerd zoals de verbouw van de keuken, bestuurskamer; hebben wij in 2022 pas op de plaats moeten zetten. Dit heeft natuurlijk ook te maken met waar iedereen op dit moment mee heeft te maken. Want ook wij als club komen er niet onderuit dat onze rekeningen gestegen zijn, denk aan bijvoorbeeld gas. Daardoor moeten wij ook doordachte keuzes maken waaraan wij geld aan uit geven.

Ook vond er nog een onthulling plaats in onze kantine. Want naast sport is onze kantine het huis waar iedereen elkaar weer kan ontmoeten en kan praten over voetbal en dagelijksheden. Dat doen we meestal onder het genot van een bakje koffie, of onder het genot van een drankje. Na negen jaar Grolsch zal er voortaan in onze kantine Heineken geschonken worden. Een mooie verbinding is aangegaan waarbij wij als club heel blij kunnen zijn met deze nieuwe partner.

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsoren

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren