12 februari 2018

Ook dit seizoen doet Heerenveense Boys weer mee aan de Poiesz jeugdsponsoractie. We moedigen leden, supporters en sympathisanten van onze vereniging aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz supermarkten en daarmee jeugdsponsormunten te sparen. Door deze munten in de koker van Heerenveense Boys te stoppen bij de Poiesz supermarkt in Heerenveen helpt u al mee.

Hoe meer Jeugdsponsormunten in de koker van Heerenveense Boys worden gestopt, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugdafdeling van onze vereniging.

Jeugdsponsormunten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugdsponsormunten van Heerenveense Boys is te vinden bij de Poiesz supermarkt aan de Jister 11 in Heerenveen. De Jeugdsponsoractie loopt van maandag 12 februari t/m 8 april 2018 bij Poiesz supermarkten. Zaterdag 17 februari a.s. vind u een aantal jeugdleden van onze vereniging in de Poiesz supermarkt in Heerenveen.

Weekaanbiedingen 12 t/m 18 februari 2018

Poiesz jeugdsponsoractie aanbiedingen week 17 2018

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren