Voorbeschouwing Heerenveense Boys – Flevo Boys

Zaterdag 22 oktober staat er een bijzondere wedstrijd op het programma. Op sportpark de Akkers zal de beker wedstrijd tussen Heerenveense Boys 1 tegen Flevo Boys gespeeld worden. De ploeg uit Emmerloord speelt haar competitie wedstrijden in de 4de divisie, waarbij de thuisploeg uitkomt in de 3de klasse. Het belooft dan ook een zware pot te worden voor het team van Klaas de Jong.

 

Competitie:

Heerenveense Boys heeft kostbare punten laten liggen in Heeg. De ploeg had moeite met het goed georganisseerd spelende Heeg. De thuis ploeg kwam in de eerste helft op een 1-0 voorsprong en daarmee werd de klus om te winnen voor de ploeg uit Heerenveen alleen maar moeilijker. Dit was ook de rust stand. Na rust werd er met bij vlagen goed voetbal gespeeld en kwam dan ook eindelijk de 1-1 op het score bord. Helaas was het niet voldoende om de winnende goal te maken.  Met deze uitslag kon de ploeg de goede overwinningen op vv DWP (0-4) en Oeverzwaluwen (5-0) geen goed vervolg geven, eindstand 1-1.

Flevo Boys verloor haar laatste wedstrijd van vv Berkum (1-0 voor Berkum). De ploeg uit Emmeloord staat in de 4de divisie op een 12de plek. Daarmee houd het de ploegen vv Berkum, d’Olde Veste ’54, SDV Barneveld en HZVV achter zich.

 

Beker:

In het beker toernooi is natuurlijk wel altijd van alles mogelijk. Hoewel Flevo Boys een aantal competities hoger speelt, zal het bij Heerenveense Boys niet aan motivatie ontbreken om de wedstrijd om te buigen naar een winst. Beide ploegen zullen een goed gevoel over willen houden door een ronde verder te komen in het beker toernooi, en een goed gevoel over te houden om een week later de competitie weer een goed vervolg te kunnen geven.

De wedstrijd:

vv Heerenveense Boys – Flevo Boys
Word gespeeld op: Sportpark de Akkers
Aanvang: 14:30 uur

 

Met na de wedstrijd live muziek van Marco TC

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsoren

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren