Algemene informatie

Voetbalvereniging Heerenveense Boys is een op 31 maart 1954 opgerichte Nederlandse amateurvoetbalvereniging uit de gemeente Heerenveen in Friesland.

Ten tijde van de oprichting speelde Heerenveense Boys haar wedstrijden op het Rozenveldje in Heerenveen-Noord. Een aantal jaren werd een deel van onze wedstrijden gespeeld op sportpark Noord. Eind jaren ’60 zijn we verhuisd naar ons huidige locatie: sportpark ‘de Akkers’. Vanaf de oprichting tot nu kent Heerenveense Boys vele hoogtepunten en memorabele momenten. Een aantal hiervan kunt u lezen op de pagina historie.

Sportpark ‘de Akkers’

Sportpark ‘de Akkers’ beschikt over twee natuurgrasvelden, twee kunstgrasveld en een pupillenveld. Aan de noordzijde van het sportpark is de entree, de parkeergelegenheid en onze accommodatie. In deze accommodatie zijn onder andere een gezellige kantine, de bestuurskamer, zeven kleedkamers en de Boysshop gevestigd. Aan de zuidzijde van ons sportpark ligt nog een accommodatie met daarin onder andere acht kleedkamers.

Clubkleuren

Het wedstrijdtenue van Heerenveense Boys bestaat uit een groen shirt, zwarte broek en groene kousen.

Teams

Heerenveense Boys heeft teams in alle categorieën, zoals senioren, vrouwen, G-voetbal, jongens, meisjes en zaalvoetbal. Deze teams van Heerenveense Boys komen uit in KNVB competitieverband. Daarnaast spelen onze jongste talenten vanaf ongeveer 5 jaar in de JO7 elke zaterdagochtend een onderlinge competitie.

Veiligheid

Heerenveense Boys vindt het belangrijk dat haar leden in een veilig klimaat kunnen sporten. Hiervoor worden diverse maatregelen getroffen. Eén van de manieren om dit te realiseren is het invoeren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) voor vrijwilligers die met jeugd of anderszins kwetsbare personen in aanraking komen.

Een andere maatregel is het inschakelen van een vertrouwenscontactpersoon (VCP). De gedachten gaan daarbij meteen uit naar ernstige zaken als misbruik e.d., maar wij willen dat breder trekken. Dit gaat om omgaan met elkaar, een veilige vereniging zijn. Te denken aan negatieve omgangsvormen, verbale- en non-verbale agressie, pesten, zaken via Sociale Media, intimidatie, geweld, grensoverschrijdend gedrag en misbruik. Als bestuur willen wij de mogelijkheid bieden zaken bespreekbaar te maken en aan te kaarten.

Weer een andere manier is cameratoezicht op ons sportpark met als doel onze accommodatie en bijbehorende voorzieningen beter te beveiligen met inachtneming van de regels voor privacy.

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsoren

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren