Veelgestelde vragen

Vanaf welke leeftijd kan mijn kind bij Heerenveense Boys voetballen?

Jongens en meisjes vanaf circa 5 jaar kunnen reeds lid worden van onze vereniging. De kinderen in de jongste leeftijdscategorie (JO7) zullen naast wekelijkse training eerst starten in een onderlinge competitie met leeftijdsgenoten. Klik hier voor ons aanmeldingsformulier.

Mijn kind twijfelt of hij/zij voetballen echt leuk vindt.

Daar hebben we alle begrip voor. Heerenveense Boys biedt de mogelijkheid om voor het aangaan van een lidmaatschap eerst een proeftraining te volgen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar deze pagina. Daar vindt u tevens een formulier om een proeftraining aan te vragen.

Bij een bezoek aan Heerenveense Boys heb ik kledingstukken laten liggen.

Vervelend om te horen. Helaas gebeurt dit wekelijks. Gevonden voorwerpen worden door Heerenveense Boys verzameld en opgeslagen. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden om uw bezittingen terug te krijgen.

Ik voel me onheus bejegend, gediscrimineerd, geïntimideerd of misbruikt.

Heerenveense Boys streeft ernaar een zo veilig mogelijke vereniging te zijn waar iedereen zich welkom voelt. Mocht iemand dat anders ervaren dan bieden we de gelegenheid om in vertrouwen deze gevoelens te bespreken met onze vertrouwenscontactpersoon.

Ik wil een team van Heerenveense Boys uitnodigen voor een toernooi?

Regelmatig wordt Heerenveense Boys uitgenodigd voor toernooien in binnen- en buitenland. Dat vinden we erg fijn! Wilt u ook een team van Heerenveense Boys uitnodigen om een toernooi te komen spelen, kijk dan op onze toernooikalender. Daar vindt u ook een formulier om uw toernooi bij ons kenbaar te maken.

Mijn vraag staat niet tussen de veelgestelde vragen.

Vervelend om te horen. We adviseren u uw vraag te stellen via ons contactformulier.

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren