Inschrijven nieuw lid

Wilt u lid worden van Heerenveense Boys? Dat is zo geregeld! Vul onderstaand aanmeldingsformulier in en onze ledenadministratie neemt contact met u op.

Aanmeldingsformulier nieuwe leden

Aanvullende informatie

Een veelgestelde vraag is vanaf welke leeftijd mogen kinderen bij onze vereniging voetballen? Jongens en meisjes vanaf circa 5 jaar kunnen reeds lid worden van onze vereniging. De kinderen in de jongste leeftijdscategorie (JO7) zullen naast wekelijkse training eerst starten in een onderlinge competitie met leeftijdsgenoten. In kleine aantallen wordt gespeeld op een klein veld met kleine doeltjes zonder keeper. Hierdoor komen de jonge spelertjes veel aan de bal en sneeuwen ze niet onder in de grote groep zoals dat kan gebeuren op een pupillenveld, waar zeven tegen zeven wordt gespeeld.

De Onderlinge Competitie is, zoals de naam het al zegt, een competitie tussen jongens en meisjes die spelen en trainen bij Heerenveense Boys. Dit zijn dus allemaal bekenden, wat al snel een vertrouwd gevoel zal geven bij de spelertjes. Periodiek zullen er spelertjes doorschuiven naar de JO8- of JO9-teams. Deze teams spelen in regulier KNVB competitieverband.

Twijfels?

Indien u nog twijfelt over een eventueel lidmaatschap dan adviseren wij om een proeftraining aan te vragen.

Vragen?

Mochten er nog vragen onbeantwoord zijn, dan kunt u natuurlijk geheel vrijblijvend contact opnemen met onze ledenadministratie.

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsoren

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren