Inschrijven nieuw lid

Wilt u lid worden van Heerenveense Boys? Dat is zo geregeld! Vul het aanmeldingsformulier in en onze ledenadministratie neemt contact met u op.

Inschrijven

Dit gaat via de website van de KNVB:

Aanmeldingsformulier

Aanvullende informatie

Heerenveense Boys biedt verschillende spelvormen aan (o.a. voetbal algemeen, 18+/35+/45+, G-voetbal). Heb je voorkeur voor een bepaalde spelvorm, voorkeursteam en/of teamgenoten geef dit dan aan binnen het opmerkingen veld. Na aanmelding zal de desbetreffende coördinator contact met je opnemen.

Een veelgestelde vraag is vanaf welke leeftijd mogen kinderen bij onze vereniging voetballen? Jongens en meisjes vanaf circa 5 jaar kunnen reeds lid worden van onze vereniging. De kinderen in de jongste leeftijdscategorie (JO7) zullen naast wekelijkse training eerst starten in een onderlinge competitie met leeftijdsgenoten. In kleine aantallen wordt gespeeld op een klein veld met kleine doeltjes zonder keeper. Hierdoor komen de jonge spelertjes veel aan de bal en sneeuwen ze niet onder in de grote groep zoals dat kan gebeuren op een pupillenveld, waar zeven tegen zeven wordt gespeeld.

De Onderlinge Competitie is, zoals de naam het al zegt, een competitie tussen jongens en meisjes die spelen en trainen bij Heerenveense Boys. Dit zijn dus allemaal bekenden, wat al snel een vertrouwd gevoel zal geven bij de spelertjes. Periodiek zullen er spelertjes doorschuiven naar de JO8- of JO9-teams. Deze teams spelen in regulier KNVB competitieverband.

Twijfels?

Indien u nog twijfelt over een eventueel lidmaatschap dan adviseren wij om een proeftraining aan te vragen.

Vragen?

Mochten er nog vragen onbeantwoord zijn, dan kunt u natuurlijk geheel vrijblijvend contact opnemen met onze ledenadministratie.

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren