Websitecommissie

Net als bij vele verenigingen speelt het internet een belangrijke rol in de informatieverstrekking en communicatie. Zo ook bij Heerenveense Boys.

Samenstelling

Onze websitecommissie bestaat uit:

Matthijs Rienks
Beheerder
Marcel de Graaf
Beheerder

Doel van de Websitecommissie

Ons doel is het verzorgen van een actueel en overzichtelijk informatiekanaal voor leden, ouders, sympathisanten, tegenstanders en geïnteresseerden van onze vereniging. Daarbij willen we elk team van Heerenveense Boys evenveel aandacht geven. Alles wat leeft binnen de club willen we graag laten zien. Dit kunnen wedstrijdverslagen zijn, maar ook de aankondiging voor een evenement, zoals het pupillentoernooi en de familiedag.

De afgelopen jaren hebben we de site verder ontwikkeld en uitgebreid. Een nieuw fotoalbum is gebruik genomen, sponsoren zijn beter in beeld gebracht, clubgebonden e-mailadressen zijn uitgerold en via diverse ‘Social Media’ kanalen is Heerenveense Boys te volgen.

Social Media

Naast deze website worden ook diverse Social Media kanalen beheerd door de websitecommissie. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op:

Werkzaamheden

Naast het beheren van de ‘Back-end’ van de website zijn de reguliere werkzaamheden van de websitecommissie aan de ‘Front-end’ globaal als volgt: het plaatsen van nieuwsberichten, agendapunten, acties, wedstrijdverslagen en foto’s, het beheren van bovenstaande Social Media kanalen en het en actueel houden van de teampagina’s. Tijdens elke zomerstop worden de nieuwe teampagina’s voor het komende seizoen weer gevuld met o.a. teaminformatie (niveaus, leiders, trainers, trainingstijden, teamfoto’s), selecties, sponsoren, voorbereidingsschema’s en bekerprogramma’s.

Voor de actuele wedstrijdinformatie tijdens het seizoen krijgen we gelukkig hulp. Onze wedstrijdsecretaris zorgt ervoor dat alle programma’s, uitslagen, standen, afgelastingen e.d. snel op de site staan. Zo weet ieder team snel en op tijd waar het aan toe is!

Voor de mooie beelden van wedstrijden en evenementen hebben we hulp van Wiep Wierda. Weer of geen weer, onze ‘clubfotograaf’ zit langs de lijn. Ook hij maakt geen onderscheid tussen de teams, waardoor we van bijna alle teams wel een prachtig fotoalbum op de site hebben staan.

Naast ons gezin, studie, werk en natuurlijk voetballen bij Heerenveense Boys proberen we de site zo actueel mogelijk te houden. Wij proberen alles zo snel mogelijk te plaatsen of aan te passen. Helaas lukt dit niet altijd. Daarom kunnen wij versterking gebruiken! Heb je affiniteit met internet, ben je handig met computers of vind je het leuk om verslagen, columns of andere verhalen te verzorgen voor op de site, neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail.

Ook voor wedstrijdverslagen, foto’s, filmpjes, ideeën, suggesties en overige informatie voor op de website kunt u dit e-mailadres gebruiken.

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren