Werkgroep verbouw kleedkamers

Vanaf medio juni 2017 worden de kleedruimten voor teams en scheidsrechters in het hoofdgebouw op sportpark ‘de Akkers’ drastisch gerenoveerd. Zo worden bouwkundige en installatietechnische verbeteringen doorgevoerd, duurzaamheidsmaatregelen getroffen, indelingen geoptimaliseerd en krijgen de kleedruimten een frisse uitstraling.

Bouwteam Heerenveense Boys

Samenstelling

Onze werkgroep verbouw kleedkamers bestaat uit:

Anton Dijkstra
Bouwteam
Arie Hogendijk
Bouwteam
Dhr. Dijkstra sr.
Bouwteam
Eric Grooten
Bouwteam
Folkert Schukken
Bouwteam
Frits de Lange
Bouwteam
Jan Douwe Koelma
Bouwteam
Jelle van der Meulen
Bouwteam
Lammert Haarsma
Bouwteam
Marten Kloetstra
Bouwteam
Martin Tigchelaar
Bouwteam
Wieger de Boer
Bouwteam
Ype Vervat
Bouwteam

Deze bouwcommissie heeft een plan gemaakt om de kleedkamers van onder tot boven te renoveren. Er wordt begonnen met de oudste vier kleedkamers. Deze worden compleet gestript, het dak gaat eraf, de toiletten verdwijnen uit de kleedkamers en de tegels worden verwijderd. Ook de geisers, verwarming en ventilatie worden vervangen. De geisers en verwarming zijn nog van het jaar 1983 en zijn hoog nodig toe aan vervanging. Dit voorkomt in de toekomst dat de kleedkamers, kantine, bestuurskamer koud zijn en dat er koud water uit de douches komt.

Het installatiewerk wordt gedaan door onze nieuwe co-sponsor installatiebedrijf Hoekstra Heerenveen.

Installatiebedrijf Hoekstra gaat beginnen met het demonteren van de geisers en cv-ketels. We krijgen i.p.v. geisers nu boilers, die door zonnecollectoren op het dak bijna energieneutraal zijn. Hiermee zetten we weer een stap naar een duurzame accommodatie.

Het leidingwerk en douches worden ook vervangen. Door de nieuwe leidingen en douchekoppen wordt tevens voldaan aan de wetgeving betreffende legionellabacterie. Doordat de toiletten gaan verdwijnen uit de kleedkamers wordt er nieuw toiletgebouw gebouwd in de lichtstraat.

Nadat de vier oude kleedkamers geheel gerenoveerd zijn, wordt er begonnen aan de laatste drie kleedruimten voor teams en die van de scheidsrechters. Alle kleedkamers worden op dezelfde manier gerenoveerd. Wanneer dit precies gaat gebeuren is afhankelijk hoe snel het gaat met de eerste vier.

Meehelpen?

Bij deze renovatie is hulp natuurlijk van harte welkom! Wilt u helpen? Meld dit dan bij bovenstaande leden van deze werkgroep of bij het bestuur. Vele handen maken licht werk!

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsoren

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren