Voetbalvereniging Heerenveense Boys heeft met een aantal van haar sponsoren afspraken gemaakt die resulteren in interessante aanbiedingen die voor een langere periode gelden voor haar leden.

Onderstaand eden overzicht van de huidige acties:


Domino’s pizza

Domino’s is één van de trotse sponsoren van Heerenveense Boys. Met onze sponsorcommissie zijn ze een smakelijke actie overeengekomen! Als lid of sympathisant van onze vereniging profiteert u van deze interessante aanbieding van Domino’s door bij uw bestelling onderstaande actiecode door te geven.

Domino's ledenactie Heerenveense Boys

Naast een korting van maar liefst 25% op uw bestelling ontvangt Heerenveense Boys een bijdrage per bestelling. Domino’s Heerenveen is gevestigd op het station aan de Trambaan 11. Eet smakelijk!


Sport- & Lifestyle Center Balans

Wil jij dit seizoen je prestaties op het veld verbeteren? Wil je naast je voetbaltrainingen ook werken aan je spieren of je sprintsnelheid verbeteren? Kom trainen bij Sport- & Lifestyle Center Balans!

Leden van onze vereniging mogen voor €25,- per maand lid worden en onbeperkt sporten bij deze club die slechts op een paar meter van Heerenveense Boys vandaan gevestigd is. Met een lidmaatschap kun je gebruik maken van de fitness, groepslessen, gratis drankjes en de Finse sauna. Zo kun je het voetballen afwisselen met krachttraining of misschien met een yogales. Door het afwisselen van je sporten en het werken aan specifieke spiergroepen verbeter je jouw sportprestaties. En dat ga je terug zien in je wedstrijden!

Meer informatie

Voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een eerste (gratis) proefles kun je contact opnemen met Balans via e-mail of via telefoonnummer 0513-624928.

Voorwaarden

Deze actie geldt voor alle sportende leden van Heerenveense Boys vanaf 16 jaar.

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren