Sponsormogelijkheden

Als sportvereniging kunnen we niet zonder sponsoren en daarom zijn wij continu op zoek naar bedrijven en instellingen die onze voetbalvereniging op welke manier dan ook willen ondersteunen. Nog harder zijn we  bezig de sponsoren daarvoor heel veel terug te geven, door een enthousiaste, laagdrempelige, sportieve en een gezellig vereniging. Wij zijn namelijk een snel groeiende vereniging die een grote provinciale en regionale uitstraling heeft. Met ondertussen ruim 50 teams en meer dan 700 leden heeft Heerenveense Boys een steeds groter bereik voor sponsoren. Naast dat bij al deze teams familie en vrienden langs de lijn staan, hebben al deze teams ook bezoekers uit omliggende dorpen en steden en visa versa met een grote spreiding in met name het noorden van het land.

Met meerdere teams op divisieniveau, hoofdklasseniveau en 1e klasseniveau zijn we een echte publiekstrekker aan het worden, met heel veel bezoekers op ons sterk gemoderniseerd sportpark ‘de Akkers’.

Sponsoren proberen we onderling ook met elkaar in contact te brengen en daarvoor organiseren we o.a. eens per jaar een bijeenkomst met een leuk thema en dito spreker(s). Onze club is laagdrempelig. Ook qua sponsoring, omdat we het liefst een zo groot mogelijk diversiteit aan bedrijven en instellingen aan ons binden. Onderstaand vind u meerdere sponsormogelijkheden. Uiteraard willen we dit ook graag uitleggen/toelichten op een voor de sponsor gewenst manier. U kunt hiervoor contact opnemen met de leden van de sponsorcommissie.

Tenslotte staan we het als vereniging niet toe dat er tijdens trainingen of op speeldagen (vanaf het moment van verzamelen voor de training of wedstrijd) buiten de sponsorcommissie om georganiseerde kleding (of anderszins) met eventuele sponsoruitingen wordt verstrekt aan personen of een team.

Sponsorpakketten

Heerenveense Boys biedt standaard de volgende sponsorpakketten:

SponsorpakketJaar 1Jaar 2Jaar 3
Trainingspakken€1.000,00€150,00€150,00
Wedstrijdshirts€650,00€150,00€150,00
Sporttassen€650,00€100,00€100,00
Inloopshirts€500,00€75,00€75,00

Voorwaarden sponsoring sponsorpakketten

 • Contract wordt aangegaan voor 3 jaar;
 • Vermelde bedragen zijn gebaseerd op 15 teamleden;
 • Voor Senioren 1, Senioren 2, Vrouwen 1 en 7-tallen gelden afwijkende bedragen;
 • Sponsorpakket blijft bij het team en is niet speler- of leiderafhankelijk;
 • Genoemde bedragen zijn exclusief BTW;
 • Betaling 100% bij opdrachtverstrekking.

Overige mogelijkheden

Mocht één van bovenstaande pakketten niet passen bij uw wensen, dan behoren ook andere vormen van sponsoring tot de mogelijkheden, waaronder:

 • Combinatie van bovenstaande kledingpakketten;
 • Doeksponsor;
 • Bordsponsor;
 • Wedstrijdsponsor;
 • Balsponsor.

Neem contact met ons op

Heeft u andere wensen, bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie of vul onderstaand contactformulier in.

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsoren

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren