Clubfotograaf

Onze clubfotograaf is Wiep Wierda. Sinds zijn jeugdjaren verslaafd geraakt aan het fotograferen. Inmiddels ruim veertig jaar actief als fotograaf.

Zijn voetballende dochter gaf een nieuwe dimensie aan zijn fotografie: de actiefotografie. In eerste instantie werd fotografie nog “hobby-matig”uitgevoerd, totdat bleek dat een groter publiek interesse toonde in de foto’s van Wiep. De stap naar semiprofessioneel werd gezet in 2007 toen Wiep zich inschreef bij de Kamer van Koophandel. Er kwam een website en vanaf dat moment werd Wiep Wierda Fotografie een bedrijf.

Dit resulteerde in vele vaste opdrachtgevers waaronder de vrouwen van s.c. Heerenveen, voetbalvereniging Heerenveense Boys en een ruim aantal SKS- en IFKS skûtsje-commissies. Met veel plezier zit Wiep dan ook elk seizoen weer vele uren langs de zijlijn op sportpark ‘de Akkers’ of de Friese wateren.

Meer informatie

De vele jaren ervaring en verschillende opdrachten heeft de horizon van Wiep verbreed, waardoor hij zich nu allround actie-fotograaf kan noemen.

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren