Sportief Partnership sc Heerenveen

Sinds seizoen 2015-2016 is Heerenveense Boys sportief partner van sc Heerenveen. Binnen deze samenwerking staan kennisdeling, binding en beleving centraal. sc Heerenveen biedt door middel van het Sportief Partnership met medewerking van betrokken sponsoren een platform en de mogelijkheid om Heerenveense Boys op alle facetten de optimaliseren.

Kennisdeling

Tijdens themabijeenkomsten voor Sportief Partners worden relevante onderwerpen besproken die betrekking hebben op alle aspecten van amateurclubs. Door middel van een Workshop ‘Train de trainer’ en een Master Class van het Technisch kader van sc Heerenveen, worden handvatten geboden om het niveau van de trainers te verhogen. Daarnaast komt de inrichting van het jeugdbeleid aan bod en wordt er voor 80 jeugdleden een Voetbalclinic georganiseerd. Naast de voetbalgerelateerde onderwerpen wordt er aandacht besteed aan het financieel gezond blijven van onze voetbalvereniging. Ook kunnen Sportief Partners gebruik maken van het Sponsorbeheersysteem van Bundll, wat ondersteuning biedt bij het online beheren van alle sponsorzaken.

Binding

Het werven en binden van leden is van belang voor de continuïteit van Heerenveense Boys. Bij vrijwilligers komt nog een derde aspect aan de orde; de beloning van de inzet en het werk wat zij verrichten. Door middel van twee Business Seats, vijf seizoenkaarten en de mogelijkheid om aan betrokkenen van de amateurclub voordelig toegangskaarten voor thuiswedstrijden van sc Heerenveen te verkopen, worden leden en vrijwilligers geactiveerd iets bij te dragen (zie terugverdienmodel).

Beleving

Sc Heerenveen biedt leden, vrijwilligers en sponsoren een unieke beleving door de profclub eens van dichtbij te bekijken. Sportief Partners kunnen gebruik maken van speciale regelingen betreffende het bezoeken van thuiswedstrijden, het deelnemen aan de Abe Lenstra Stadiontour en het lid worden van de fanclubs tot en met zeventien jaar (Junior Heroes en Feanatics).

Platform Sportief Partnership

sc Heerenveen biedt Sportief Partners een platform

  • Eigen webpagina Sportief Partnership
  • Vermelding bij de OSSH als ‘Sportief Partner’
  • Vermelding op de website van eigen club: ‘Sportief Partner van sc Heerenveen’
  • Uitnodiging seizoenopening en -afsluiting en nieuwjaarsreceptie

Terugverdienmodel

Elke Sportief Partner heeft een eigen spaarpot die gevuld wordt door het aandragen van Kidsclubleden en seizoenkaarthouders bij sc Heerenveen. Daarnaast krijgt de amateurclub een gedeelte van de verkochte toegangskaarten en de opbrengst van activiteiten die in samenwerking met sc Heerenveen georganiseerd worden. Het vullen van de spaarpot is afhankelijk van het activeren en betrekken van leden, vrijwilligers en sponsors.

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren