Sponsoring

Als sportvereniging kunnen we niet zonder sponsoren en daarom zijn wij continu op zoek naar bedrijven en instellingen die onze voetbalvereniging op welke manier dan ook willen ondersteunen. Nog harder zijn we  bezig de sponsoren daarvoor heel veel terug te geven, door een enthousiaste, laagdrempelige, sportieve en een gezellig vereniging. Wij zijn namelijk een snel groeiende vereniging die een grote provinciale en regionale uitstraling heeft. Met ondertussen ruim 50 teams en meer dan 800 leden heeft Heerenveense Boys een steeds groter bereik voor sponsoren. Naast dat bij al deze teams familie en vrienden langs de lijn staan, hebben al deze teams ook bezoekers uit omliggende dorpen en steden en visa versa met een grote spreiding in met name het noorden van het land.

Met meerdere teams op divisieniveau, hoofdklasseniveau en 1e klasseniveau zijn we een echte publiekstrekker aan het worden, met heel veel bezoekers op ons sterk gemoderniseerd sportpark ‘de Akkers’.

Sponsoren proberen we onderling ook met elkaar in contact te brengen en daarvoor organiseren we o.a. eens per jaar een bijeenkomst met een leuk thema en dito spreker(s). Onze club is laagdrempelig. Ook qua sponsoring, omdat we het liefst een zo groot mogelijk diversiteit aan bedrijven en instellingen aan ons binden. We hebben hiervoor meerdere sponsormogelijkheden die op deze website zijn te vinden. Uiteraard willen we dit ook graag uitleggen/toelichten op een voor de sponsor gewenst manier. U kunt hiervoor contact opnemen met de leden van de sponsorcommissie.

Ook aansluiten bij onze prachtige vereniging en profiteren van de aantrekkelijke mogelijkheden die we bieden, laat het ons via onderstaand contactformulier weten en we nemen snel contact op.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking voor onze sponsorcommissie?
Vul onderstaand contactformulier in om dit aan de sponsorcommissie te melden.

Contactformulier t.b.v. sponsorcommissie.

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren