Vrienden van Heerenveense Boys

Hierbij informeren wij u over de mogelijkheid om steunend lidmaatschap (donateur of vriend) van Heerenveense Boys te worden. Dit lidmaatschap is bedoelt voor al die personen of bedrijven die de Heerenveense Boys een warm hart toedragen.

Helaas moeten we vaststellen dat de club in de afgelopen periode mogelijk niks aan de bestaande donateurs en vrienden heeft laten horen. Mocht dit het geval zijn dan willen wij hier onze oprechte excuses voor aanbieden. In de komende periode zullen wij dan ook in eerste instantie onze huidige Vrienden en Donateurs van Heerenveense Boys benaderen.

Kijkend naar de toekomst kunnen we vaststellen dat er weer veel nieuwe energie binnen onze vereniging aanwezig is en dat er weer vele nieuwe plannen ontwikkeld worden en reeds zijn uitgevoerd. Plannen waarvan wij hopen ook dat u daar deel van uit wilt maken. Want uw steun is voor onze club van grote waarde.

Er is besloten om voor een eenduidige aanpak te kiezen door het Donateurschap samen te voegen met de ‘Vrienden van Heerenveense Boys’. Mocht u besluiten om Vriend van Heerenveense Boys te worden, dan kunt u hier het [LINK?]aanmeldingsformulier downloaden. U kunt het ingevulde aanmeldingsformulier retourneren aan v.v. Heerenveense Boys t.a.v Ledenadministratie, Postbus 839, 8440 AV te Heerenveen of retourneren in het postbakje van de Ledenadministratie in het wedstrijdsecretariaat.

Het lidmaatschap bedraagt per seizoen € 30, per vriend. Op het aanmeldingsformulier bestaat de mogelijkheid om meerdere vrienden op te geven. Tevens kunt u aangeven of u via automatische incasso of per factuur wilt betalen.

Naast onze dank ontvangt u ook een seizoenskaart voor de thuiswedstrijden van Heerenveense Boys. Wij hopen dat we in de komende periode vele nieuwe steunende leden mogen verwelkomen!

Adresgegevens

Vrienden van Heerenveense Boys
Postbus 839
8440 AV Heerenveen
E-mail

Met vriendelijke groeten,
Marcel van der Meer

Onderstaande personen en organisaties zijn reeds vriend van Heerenveense Boys:

B. Bergsma
C.A. van den Briel
D. Palsma
D. Wijnbrands
F. Lourens
Fam. Lepstra
G. de Heij
G. Lageveen
H. Postma
J. Bakker
J. de Haan
J. Grooten
J. Hansma
J. Jansen
J. Kooistra
J. Schippers
J. Spreeuw
J. Tjepkema
J.W. From
L. Baas
L. Boonstra
M. Kooistra
Makelaardij Van Brussel-Wiebenga
P.H. van Huizen
P.J. van der Vlis
R.P. Toering
Restaurant De Koningshof
S. Bergsma
T. Drost
Terpstra makelaardij
W. Boonstra
W. Smid
Y. Hofstra
Y. Vervat

Hoofdsponsoren

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren