07 juni 2017

Kleedkamers

Vanaf 12 juni 2018 gaat er worden begonnen met de renovatie van de zeven teamkleedkamers en scheidsrechterkleedkamers in onze accommodatie.

Onze werkgroep verbouw kleedkamers bestaat uit:

  • Anton Dijkstra
  • Martin Kloetstra
  • Martin Tigchelaar
  • Arie Hoogendijk
  • Jelle van der Meulen

Deze bouwcommissie heeft een plan gemaakt om de kleedkamers van onder tot boven te renoveren.
Er wordt begonnen met de oudste vier kleedkamers. Deze worden compleet gestript, het dak gaat eraf, de toiletten verdwijnen uit de kleedkamers en de tegels worden verwijderd. Ook de geisers, verwarming en ventilatie worden vervangen. De geisers en verwarming zijn nog van het jaar 1983 en zijn hoog nodig toe aan vervanging. Dit voorkomt in de toekomst dat de kleedkamers, kantine, bestuurskamer koud zijn en dat er koud water uit de douches komt.

Het installatiewerk wordt gedaan door onze nieuwe co-sponsor installatiebedrijf Hoekstra uit Heerenveen. Meer over het sponsorschap en ondertekening van het contract volgt aan het begin van het nieuwe seizoen.

Installatiebedrijf Hoekstra gaat beginnen met het demonteren van de geisers en cv-ketels. We krijgen i.p.v. geisers nu boilers, die door zonnecollectoren op het dak bijna energieneutraal zijn. Hiermee zetten we weer een stap naar een duurzame accommodatie.
Het leidingwerk en douches worden ook vervangen. Door de nieuwe leidingen en douchekoppen wordt tevens voldaan aan de wetgeving betreffende legionellabacterie. Doordat de toiletten gaan verdwijnen uit de kleedkamers wordt er nieuw toiletgebouw gebouwd in de lichtstraat.

Nadat de vier oudste kleedkamers geheel gerenoveerd zijn, wordt er begonnen aan de resterende drie oude kleedkamers en de scheidsrechterskleedkamer. Alle kleedkamers worden op dezelfde manier gerenoveerd. Wanneer dit precies gaat gebeuren is afhankelijk hoe snel het gaat met de eerste vier.

Het is mogelijk dat we tijdens het nieuwe seizoen enig overlast hiervan hebben en meer gebruik moet gaan maken van de kleedkamers aan de Veluwelaan.

Kantine

Ook hebben we een werkgroep verbouw kantine. Deze bestaat uit:

  • Roel Veenstra
  • Richard Toering

Deze werkgroep gaat een plan maken voor renovatie van de kantine.
Het is de bedoeling om een nieuw plafond inclusief LED-verlichting, een nieuwe vloer, een barbetimmering en een nieuw interieur te realiseren, zodat de kantine een zodanige facelift krijgt dat hij gezelliger wordt en de komende jaren er weer tegen aan kan.

Het is bedoeling dat de kantine bouwcommissie in september een uitgewerkt plan aan het bestuur presenteert. Als dit plan financieel haalbaar is, willen we in de winterstop dit proberen te realiseren.

Bij zowel de renovatie van de kleedkamers als de kantine hebben we natuurlijk hulp nodig. Wilt u helpen? Meld dit dan bij iemand van de bouwcommissie of bij het bestuur. Vele handen maken licht werk!

Hoofdveld

In het nieuwe seizoen gaan we ook gelijk in overleg met de gemeente over de realisatie van het tweede kunstgrasveld, wat onze huidige hoofdveld gaat vervangen hierdoor kunnen we het held jaar op twee velden trainen wat een must is op dit moment. Hopelijk wordt na het seizoen 2017-2018 gelijk begonnen met de realisatie hiervan en kunnen we vanaf het seizoen 2018-2019 gebruik maken van ons nieuwe kunstgrasveld.

Wij hopen u door middel van dit bericht voldoende geïnformeerd te hebben over de ontwikkelingen op ons sportpark.
Wij wensen iedereen een geweldige vakantie en we zien u graag eind augustus weer terug op ons sportpark!

Bestuur Heerenveense Boys

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren