16 juli 2018

Voetbalvereniging Heerenveense Boys is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld en daarom zetten wij vanaf 1 augustus aanstaande de stap naar een rookvrij sportterrein.
Hiermee willen wij onze jeugd beschermen tegen het schadelijke meeroken en de verleiding om te gaan roken. Zo doen wij er alles aan om al onze leden en onze gasten een gezonde en veilige sportomgeving te bieden.

Heerenveense Boys op naar een rookvrije generatie

Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen dus ook niet bij elkaar.

Met een rookvrij sportterrein dragen we bij aan het realiseren van een Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst.

Vanaf 1 augustus 2018 is ons sportpark dus rookvrij. Iedereen is en blijft welkom bij onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers om buiten de toegangshekken van sportpark ‘de Akkers’ te roken op de aangewezen plek. De entree en alle andere plaatsen binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn, de ingang naar de kleedkamers en het terras zijn rookvrij.
We rekenen op jullie medewerking om met elkaar te zorgen voor een gezonde en veilige omgeving voor onze jeugd en alle andere bezoekers.

Meer informatie

De rookvrije generatie is een initiatief van de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds.
Lees meer over rookvrije sport op de website van de rookvrije generatie.

Vragen?

Voor vragen kunt u terecht onze secretaris.

Gerco
van Dijk
Secretaris

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsoren

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren