25 september 2019

Eind vorig seizoen melden we al dat we op zoek zijn naar kantinemedewerkers. Helaas is hier nog onvoldoende respons op gekomen. Vandaag deze nieuwe oproep.

Hoe fijn is het dat wij altijd ons gezellige bakkie koffie en biertje in onze kantine kunnen drinken?
Dat geeft ons toch dat heerlijke clubgevoel. Samen nog even napraten over de wedstrijd.

Echter hebben we een groot tekort aan vrijwilligers die de kantine draaiende kunnen houden. Met z’n allen moeten we toch kunnen voorkomen dat onze kantine dicht zou moeten. Hoe ongezellig zou dat zijn?

Daarom zijn wij met spoed op zoek naar mensen die ook een bijdrage kunnen leveren. Wie o wie komt ons helpen? Vele handen maken licht werk!

Om het nog aantrekkelijker te maken zijn de diensten achter de bar korter gemaakt en duren nu 2,5 uur. Zodat je makkelijker, als je dat wilt, om de wedstrijden van je kind of van jezelf heen kunt plannen. Wil je wel liever een lange dienst, zodat je minder vaak hoeft. Kan dat natuurlijk ook! Je plant dan twee diensten achter elkaar.

Kun je geen bier tappen? Ook geen probleem! Dan sta je gewoon samen met iemand die dat wel kan. Mocht je willen leren tappen? Dat kan natuurlijk ook!

Heb je al eens aangegeven dat je wilt helpen en ben je nooit benaderd. Onze excuses daarvoor! Helaas is er wel eens iets misgegaan in de communicatie. We hebben je écht hard nodig!
Graag vragen wij je om je op te geven bij de bar of via het e-mailadres van onze kantinecommissie. Laat je gegevens achter en wij kunnen je dan in gaan plannen in het kantinerooster.

Schema bardiensten

  • 07:30 tot 10.00 uur
  • 10:00 tot 12:30 uur
  • 12:30 tot 15:00 uur
  • 15:00 tot 17.30 uur

Vriendelijke groeten van de kantinevrijwilligers. Wij verwelkomen jouw graag in ons team!

Vacature kantinemedewerker Heerenveense Boys

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsoren

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren