02 november 2018

Aan het begin van het seizoen 2017-2018 attendeerden wij u op een interessante aanbieding van onze sponsor Sport- & Lifestyle Center Balans. Balans en onze sponsorcommissie zijn overeengekomen dat deze sportieve actie verlengd is voor de komende twee seizoenen.

Wil jij dit seizoen je prestaties op het veld verbeteren? Wil je naast je voetbaltrainingen ook werken aan je spieren of je sprintsnelheid verbeteren? Kom trainen bij Sport- & Lifestyle Center Balans!

Leden van onze vereniging mogen voor €25,- per maand lid worden en onbeperkt sporten bij deze club die slechts op een paar meter van Heerenveense Boys vandaan gevestigd is. Met een lidmaatschap kun je gebruik maken van de fitness, groepslessen, gratis drankjes en de Finse sauna. Zo kun je het voetballen afwisselen met krachttraining of misschien met een yogales.

Door het afwisselen van je sporten en het werken aan specifieke spiergroepen verbeter je jouw sportprestaties. En dat ga je terug zien in je wedstrijden!

Meer informatie

Voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een eerste (gratis) proefles kun je contact opnemen met Balans via e-mail of via telefoonnummer 0513-624928.

Deze actie geldt voor alle sportende leden van Heerenveense Boys vanaf 16 jaar.

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren