Sponsorloop 2023

Afgelopen vrijdag, 7 april, organiseerde Heerenveense Boys i.s.m. sc Heerenveen en Clubplan de sponsorloop 2023 rondom het Abe Lenstra stadion. De jeugd t/m O13 ging rennen voor mooie prijzen en (ook belangrijk) geld verdienen dat ten goede komt van onze mooie club. Maar liefst 88 jeugdleden haalden 668 sponsoren binnen. Een geweldige prestatie en een groot compliment waard!

De dag begon in het stadion waar Ronny Venema en stadionspeaker Jouke de Vries uitleg gaven over de loop. Daarvoor konden wij de prijzen uitreiken aan de jeugd.

Prijswinnaars

De winnaar (met) de meeste sponsoren is Jesse van JO9-2 geworden met maar liefst 47 sponsoren! Hij verdiende hiermee een VIP-wedstrijd van sc Heerenveen voor 2 personen.
De tweede prijs was voor Jerome (JO9-2) en de derde prijs ging naar Brant (JO8-2).

Teamprijzen

Dit jaar waren er ook teamprijzen beschikbaar gesteld door sponsoren van Heerenveense Boys.
Het team met de meeste sponsoren is geworden JO9-2. Zij ontvangen van Greensport voor alle spelers van het team een origineel inloop-/trainingsshirt van Heerenveense Boys.
De tweede plaats ging naar JO9-3. Zij mogen met het hele team lasergamen bij the Battlehouse in Heerenveen.
Derde werd JO8-2. Dit team mag met z’n allen na een wedstrijd gezellig een patatje eten in onze kantine. Deze prijs is aangeboden door Wim Lemstra Diepvriesproducten.

Sponsorloop

De loop rondom het Abe Lenstra stadion ging uiteindelijk van start om 10:00uur. Het startschot werd gegeven door de jarige Andries Noppert. Nadat de deelnemende jeugd voor hem gezongen hadden, klonk het startschot. Noppert hielp de deelnemers al toeterend en high fivend op gang. Na de loop was het even uitblazen en was er tijd voor ander vermaak. Er waren allerlei voetbalactiviteiten op het Noordveld en in de Henk Heisinghal waren clinics die werden verzorgd door spelers van sc Heerenveen JO18.

Bij het FIFA-toernooi (op computer) werden we vertegenwoordigd door Rafi (JO12-3). Na 4 spannende wedstrijden haalde hij net de finale niet, maar we kunnen met Rafi terugzien op een geslaagd toernooi. Voor zijn prestatie ontving Rafi een cadeaukaart, aangeboden door Faber Sport.

Sponsorbedrag

Aan het eind van de ochtend was de prijsuitreiking met de definitieve uitslag van de Sponsorloop. Hier werden we verrast door een geweldig totaalbedrag dat onze jeugd bij elkaar heeft gelopen:

€ 4850,50

Lopers, sponsoren, organisatie, ouders/verzorgers, Clubplan en sc Heerenveen bedankt voor jullie geweldige inzet!

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsoren

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren