31 augustus 2021

We zijn dringend op zoek naar mensen die het leuk vinden om een paar uurtjes per week training te geven aan onze jeugdspelers. Hierbij is geen ervaring, weinig verstand van voetbal, of
leeftijd geen probleem. Meld je gewoon aan!

Voor een aantal jeugdteams bij Heerenveense Boys zijn er nog geen trainers dit seizoen. Het gaat om de teams JO17-3, JO017-4 en JO19-3 en met name voor de onderbouw (JO7 t/m JO12) die nog geen trainer hebben.

Alle trainers, en zeker beginnende trainers krijgen ondersteuning van de Hoofd Jeudgopleidingen, Stefanie Kortenaar, en kunnen toegang krijgen tot VTON, een app vol met voetbaloefeningen. Er is een vergoeding in de vorm van consumptiebonnen beschikbaar.

Eventuele invulling voor stage-uren is mogelijk. Heerenveense Boys is hierin bevoegd. Voor de onderbouw zoeken we ook trainers die mee willen draaien in de “carrousel”/circuittrainingen. Hierbij volgen de teams een route langs verschillende oefeningen. Bij elke oefening staat een trainer. Mocht je dus niet een heel team alleen willen trainen, maar toch iets willen betekenen voor de kinderen, dan is dit de ideale manier om te starten als trainer.

Meer informatie?

Neem voor verdere informatie of opgave contact op met onze Hoofd jeugdopleiding Stefanie Kortenaar via e-mail.

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren