10 maart 2018

HEERENVEEN – Zaterdag 10 maart 2018 staat voor Heerenveense Boys G2 de eerste thuiswedstrijd weer op het programma. De tegenstander is Marum G1. Het is een heerlijke voorjaarsdag en na de warming-up is iedereen er klaar voor!

Ondanks dat er nog maar twee keer getraind is, heeft Heerenveense Boys een goede conditie. We zijn in de eerste helft beter en sterker dan de tegenpartij. Er wordt goed overgespeeld en al vrij snel valt daar het eerste doelpunt, gescoord door Jeffrey van Uffelen; 1-0. Er zijn ontzettend veel kansen aan onze kant, maar de keeper van Marum houdt veel ballen eruit. Het blijft 1-0 als we de rust in gaan.

In de tweede helft gaan we ook gelijk goed van start. Al vrij snel komt daar de tweede goal. Een schot van Sander Boelens; het is 2-0. Maar helaas slaat de vermoeidheid toe en daar neemt de aanvoerder van Marum gebruik van. Er wordt vier keer gescoord en de eindstand is daardoor 2-4.