28 april 2018

MARUM – Zaterdag 28 april 2018 vertrekken we naar Marum. Er staat een uitwedstrijd op het programma tegen s.v. Marum G1. We beginnen eerst even met een warming-up en om 11:30 uur start de wedstrijd.

Beide teams zijn aan elkaar gewaagd. Het eerste doelpunt komt van de tegenpartij. Vrij snel daarna knalt Tijmen er een bal in voor Heerenveense Boys G2; het staat gelijk. In de eerste helft weet Marum nog twee maal te scoren. Op het moment dat het fluitsignaal gaat voor de rust, staat het daardoor 3-1. Dat is balen.

De tweede helft moeten we dus nog wel wat laten zien. We willen we niet verliezen.
Er wordt gescoord door Heerenveense Boys. Kort daarop ook weer door de tegenpartij. We hebben nog zeven minuten te gaan, dus gaan we alles geven wat er in zit. En in de laatste minuten wordt er nog twee keer gescoord! Hierdoor eindigt de wedstrijd in een gelijkspel; 4-4!

Het was tot op de laatste minuut een spannende wedstrijd!