Update 01-09-2020

Door te veel blessures bij sc Joure is onderstaande planning gewijzigd; De officiële openingswedstrijd wordt gespeeld tegen d’ Olde Veste 1. De aftrap vindt om 19:30 uur plaats op ons nieuwe hoofdveld. Aangezien de veldverlichting dan nog niet geïnstalleerd is, wordt de tweede helft op ons huidige kunstgrasveld gespeeld.


Komende zaterdag, 29 augustus, wordt doorgewerkt om de realisatie van ons nieuwe kunstgrasveld op tijd op te leveren. Deze reden hiervoor is dat de onderlaag vorige week werd afgekeurd. Aan de onderlaag zijn inmiddels de benodigde aanpassingen en verbeteringen verricht, waardoor de onderlaag nu wel goedgekeurd is. Door de opgelopen stagnatie zijn deze extra werkzaamheden in het weekend noodzakelijk om de planning te halen.

Planning

De huidige planning is als volgt:

  • vrijdag 4 september 2020 oplevering;
  • zaterdag 5 september 2020 veld beschikbaar voor wedstrijden
  • dinsdag 8 september 2020, 18:00 uur, officiële opening door wethouder Jelle Zoetendal en voorzitter Gatze-Rommert van der Meer
  • dinsdag 8 september 2020, 19:30 uur, officiële openingswedstrijd Heerenveense Boys 1d’ Olde Veste 1

Belangrijke aandachtspunten

We willen alle bezoekers van sportpark ‘de Akkers’ verzoeken de werklieden de rust en ruimte te geven, zodat zij ongestoord hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.
Volledigheidshalve willen we iedereen er op attenderen dat het niet toegestaan is het veld te betreden zolang de oplevering hiervan nog niet plaatsgevonden heeft!

Bedankt voor jullie medewerking!

Foto’s

Onderstaand enkele foto’s van de aanleg van ons nieuwe kunstgrasveld. Kijk voor meer foto’s in het foto-album onder Media.

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren