5Kids United G2JM1020862159-38
6SC Bolsward G2910831567-52

Verslagen

Heerenveense Boys G2 – Asser Boys G2

HEERENVEEN – Zaterdag 8 juni 2019 spelen we de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2018-2019. Tegenstander vandaag is Asser Boys G2. Het maakt niet meer uit of we winnen, gelijk spelen of verliezen, want we zijn al kampioen!!

We spelen op kunstgras. Niet het favoriete veld van Heerenveense Boys G2. Vandaag komt dit niet slecht uit, het regent pijpestelen. Asser Boys scoort in de eerste helft vier keer. Onze jongens hebben veel kansen, maar missen helaas elke kans. We gaan met 0-4 de rust in.

De tweede helft verloopt voor ons team gelukkig wat beter, wij scoren ook. De tweede helft was een stuk spannender dan de eerste. In de laatste minuten volgt er nog een wissel. Niet zomaar een wissel, maar een publiekswissel. De aanvoerder van ons team verlaat onder luid applaus het veld. Het was voor hem de allerlaatste wedstrijd. Volgend seizoen moeten we het zonder Freddie doen.

De wedstrijd eindigt in 4-6. Ondanks deze nederlaag was Heerenveense Boys G2 de sterkste deze competitie: Heerenveense Boys G2 is kampioen!!

Heerenveense Boys G2 kampioen 2018-2019

Doelpuntenmakers

• Maikel 2x
  • Jordy 1x
  • Freddie 1x

Heerenveense Boys G2 – SJO Broekster Wâlden G1

HEERENVEEN – Zaterdag 1 juni 2019 staat er wederom een thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander vandaag is SJO Broekster Wâlden G1 uit Damwoude. De kans op het kampioenschap is vandaag erg dichtbij, maar dan moet er wel gewonnen worden. Dus dat betekent voor Heerenveense Boys G2: alles eruit halen wat erin zit!

En zo begonnen we ook gelijk. Binnen 2 minuten viel al het eerste doelpunt voor de Boys! We waren sterk, maar ook de tegenstander liet zich goed zien. Onze keeper Jeffrey wist (bijna) alle ballen tegen te houden. In de eerste helft was het dan ook al 6-1.

In de tweede helft gingen de Boys vrolijk verder en scoorden nog een aantal keren. Voor de tegenstander geen kansen meer. Toen het 10-1 stond vond de coach van de tegenpartij het genoeg en staakte de wedstrijd. Er was nog speeltijd over maar de scheids floot af, waardoor het ook vandaag weer dikke winst was voor de Heerenveense Boys G2!

Even later werd bekend gemaakt dat we al kampioen zijn! Volgende week de laatste wedstrijd van dit seizoen en dan mogen we ons officieel DE KAMPIOENEN 2018-2019 noemen!!

• Freddy 4x
  • Jordy 3x
  • Sharina 1x
  • Siebren 1x
  • Jesper 1x

Heerenveense Boys G2 – Bolsward G2

HEERENVEEN – Zaterdag 18 mei 2019 hebben we weer een thuiswedstrijd. Tegenstander vandaag is Bolsward G2. We staan er heel goed voor in de competitie, dus hopelijk valt er nog winst te halen uit de laatste wedstrijden die gespeeld moeten worden.

Het fluitsignaal klinkt en de wedstrijd begint. Heerenveense Boys G2 gaat goed van start en scoren als eerste. Beide keepers zijn erg goed Ze houden veel ballen eruit, maar toch scoren de Boys nog een keer. We gaan met een voorsprong van 2-0 de rust in.

In de tweede helft zien we een sterker Bolsward. Het team is vast even opgepept in de pauze. Gelukkig kunnen onze jongens er ook wat van! Er wordt nog twee keer gescoord, waardoor we al met 4-0 voor staan. Vlak voor het eindsignaal scoort ook Bolsward nog, waarmee de eindstand op 4-1 komt. Wat een topteam is Heerenveense Boys G2! Het gaat super dit seizoen!

• Jordy 2x
  • Aloïs 1x
  • Sander 1x

Heerenveense Boys G2 – SAG G1

HEERENVEEN – Zaterdag 30 maart 2019 stond er weer een thuiswedstrijd op het programma. En niet zomaar een wedstrijd! De topper in de 1e klasse C!
Tegenstander van vandaag is SAG G1, de koploper. Heerenveense Boys G2 staan tweede. Dat belooft een spannende wedstrijd te worden!

Het fluitsignaal klinkt en we gaan los. De eerste twee goals zijn voor de tegenpartij. Al gauw wordt er ook door Heerenveense Boys gescoord. Maar liefst drie keer, waarmee we met een 3-2 voorsprong de rust ingaan.

Al snel in de tweede helft weet onze G2 het net van de tegenstander te vinden, waarmee we onze voorsprong uitbreiden naar 4-2. Het is een spannende wedstrijd waarin beide teams erg aan elkaar gewaagd zijn. Helaas geen goals meer voor de Boys. De tegenpartij scoort nog wel een aantal keer, waardoor de eindstand 4-9 wordt.

De koploper blijft bovenaan staan, maar wij hebben het heel goed gedaan!

• Aloïs 1x
  • Maikel 2x
  • Jordy 1x

Heerenveense Boys G2 – Marum G1

HEERENVEEN – Zaterdag 23 februari 2019 start de voorjaarscompetitie weer voor Heerenveense Boys G2. We beginnen met een thuiswedstrijd tegen is Marum G1. Het is prachtig mooi weer om te voetballen!

Beide teams hebben genoeg spelers en wissels, dus spelen we 9 tegen 9 en hebben nog twee reservespelers, zodat er af en toe gewisseld kan worden. De eerste goal komt van Marum G1. Voordat het rustsignaal klinkt wordt er ook door Jeffrey gescoord, de tussenstand is 1-1.

In de tweede helft scoort Sander, waardoor we met 2-1 voor staan. Een gejuich gaat op en dat geeft weer moed. Beide teams hebben best wel veel kansen, de stand had wel veel hoger kunnen zijn.

Uiteindelijk eindigt de wedstrijd in 2-2. Het was een leuke spannende pot voetbal. Goed gespeeld jongens!

• Jeffrey 1x
  • Sander 1x

Heerenveense Boys G2 – Blauw Wit ’34 G1G

HEERENVEEN –  Zaterdag 29 september 2018 staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander is Blauw Wit ’34 G1G uit Leeuwarden. Wederom een nieuw team in de competitie. We hebben al eens een oefenwedstrijd tegen dit team gespeeld, dus helemaal nieuw zijn ze niet voor Heerenveense Boys G2.

We beginnen aardig gelijk op. Onze jongens spelen heel mooi over. Het is een mooi spel om naar te kijken. We zijn wel aardig aan elkaar gewaagd. In de rust staat de tegenstander echter toch op een 0-3 voorsprong.

Na de rust krijgen we helaas nog een aantal goals tegen. Het lijkt even niet zo goed te gaan, maar de Heerenveense Boys laten het er niet bij zitten. We knallen er met zijn allen tegenaan, creëren allemaal kansen, het wordt erg spannend. En dan komt daar toch een goal van Aloïs! Wat een beauty!! De keeper van Blauw Wit hield heel veel ballen eruit, maar deze vloog er mooi in. De eindstand is 1-8.

Het was een mooie sportieve pot voetbal. Goed gespeeld jongens!

• Aloïs 1x

Heerenveense Boys G2 – Drachten G1G

HEERENVEEN –  Zaterdag 15 september 2018 is Heerenveense Boys G2 seizoen 2018-2019 gestart met een een thuiswedstrijd op ons sportpark ‘de Akkers’. De tegenstander van vandaag is v.v. Drachten G1G. Een nieuw team in de competitie. Nog even tijd voor een warming-up en dan gaan we los.

De eerste helft is het even weer wennen na zo lange tijd niet gevoetbald te hebben. Gelukkig hebben de jongens wel al een paar keer getraind. We doen erg ons best, maar de tegenpartij heeft net wat meer kansen. In de rust is het dan ook 1-6.

In de tweede helft scoort Heerenveense Boys G2 nog een keer. Helaas vliegen de goals van de tegenpartij ons om de oren. De wedstrijd eindigt in 2-14.

We hebben nog een heel seizoen te gaan. Dus kom op jongens, we gaan ervoor!