Hoofdsponsoren

De afgelopen maanden is ons bestuur en onze sponsorcommissie hard bezig geweest met het verlengen, openbreken van diverse sponsorcontracten en het maken van nieuwe contracten. Ondanks de onzekere tijden waar we de afgelopen maanden en op dit moment in leven, zijn we dan ook zeer blij dat we u kunnen vertellen dat de meeste bedrijven ons blijven steunen, hun contract verlengen, opwaarderen of een nieuw contract met onze vereniging aangaan.

Net als Ajax splitsen we het hoofdsponsorschap van de vrouwen en heren. ING is de afgelopen zes seizoenen hoofdsponsor geweest van onze vereniging. We zijn dan ook zeer blij dat ING het contract met drie seizoenen heeft verlengd. ING richt zich de komende seizoenen op het meiden-, vrouwen- en G-voetbal. De komende drie seizoenen is ING hoofdsponsor van onze Vrouwen 1 en G1.

Doordat ING zich ging richten op het meiden-, vrouwen- en G-voetbal, moesten we op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor voor Senioren 1. Dit was geen eenvoudige opgave. We zijn dan ook zeer blij en trots dat KKFH (Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen) samen met keurslagerij Van der Meer de komende drie seizoenen hoofdsponsor zullen zijn van Senioren 1.

Binnenkort zullen de contracten getekend worden en zullen we de foto’s plaatsen op deze website. Vanaf nu zullen Vrouwen 1 en Senioren 1 te bewonderen zijn in hun nieuw shirts. Ook zullen de borden op ons complex worden aangepast. Tevens worden de reclameborden op ons huidige kunstgras aangepast.

Co-sponsoren

Naast het hoofdsponsorschap van Vrouwen 1, Senioren 1 en G1 is ook het contract met de twee andere co-sponsoren verlengd.

Installatiebedrijf Hoekstra heeft haar contract opengebroken en met drie seizoenen verlengt. Ook Senioren 2 zal binnenkort te bewonderen zijn in hun nieuwe kleding en shirts.

Het contract met onze kledingsponsor Groeneveld & Top is opgewaardeerd en met drie seizoenen verlengd. Groeneveld en Top heeft nieuwe presentatiepakken, met daarop de nieuwe hoofdsponsoren, verzorgd onze Vrouwen 1 en Senioren 1.

Kledingsponsoren

Ook kunnen we nog diverse kledingsponsoren melden:

  • JO19-1 wordt gesponsord door het Battelhouse en krijgt nieuwe wedstrijdshirts.
  • JO17-1 wordt gesponsord door Albert Heijn Gorredijk en krijgt nieuwe wedstrijdshirts, presentatiepakken, polo’s en voetbaltassen.
  • JO15-1 wordt gesponsord door Fransen Steenhouwerij en krijgt nieuwe wedstrijdshirts.
  • JO13-1 wordt gesponsord door Inzet uitzendbureau en Milvio Management krijgt nieuwe nieuwe wedstrijdshirts.

Bordsponsoren

Tenslotte verwelkomen we een aantal nieuwe bordsponsoren:

Sponsormogelijkheden

Benieuwd welke sponsormogelijkheden Heerenveense Boys voor uw organisatie heeft? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie.

Wij willen al onze sponsoren bedanken voor hun vertrouwen!

Namens bestuur en sponsorcommissie Heerenveense Boys

Gatze-Rommert van der Meer
Voorzitter Heerenveense Boys

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren