4Zuidhorn G1821571830-12
5Heerenveense Boys G2601512041-21

Verslagen

Heerenveense Boys G2 – Zuidhorn G1

HEERENVEEN – Zaterdag 16 november 2019 speelden we een hele mooie wedstrijd tegen Zuidhorn G1. Beide ploegen hebben er zin in! Als eerste werd er een groepsfoto gemaakt en dan gaan we los.

Heerenveense Boys G2 - seizoen 2019-2020
De eerste goal komt van Zuidhorn, de keeper nam de bal mee naar voren en schoot raak. Dat overrompelde Heerenveense Boys wel een beetje, maar wij lieten het er niet bij zitten. De volgende goal werd door Aloïs erin geknald, waardoor het 1-1 stond. Daarna volgen er nog twee van de tegenpartij en gingen we met 1-3 de rust in.

In de tweede helft moest er dus wel wat gebeuren en dat deden we ook. Er werd gescoord door Jesper. Kort erna volgde een penalty. Ook deze werd benut door Jeffrey. Het was weer gelijkspel: 3-3. Beide ploegen gaan er vol voor! Uiteindelijk werd het 4-5, maar het had net zo goed 7-7 of 8-8 kunnen zijn, zoveel kansen. Het was een super leuke en sportieve wedstrijd om naar te kijken.

Doelpuntenmakers

• Jeffrey 1 x
  • Aloïs 1x
  • Jesper 2x

Heerenveense Boys G2 – Drenthina G2

HEERENVEEN – Zaterdag 19 oktober 2019 staat er een thuiswedstrijd gepland, we spelen tegen Drenthina G2. Het is mooi droog weer en beide partijen heb er zin in!

Heerenveense Boys G2 creëert veel kansen, het is spannend! Daar wordt hands gemaakt door de tegenpartij en dat betekent een penalty voor onze jongens. Jeffrey neemt hem en scoort! We staan voor met 1-0. Al vrij snel wordt er opnieuw gescoord en als het fluitsignaal klinkt, gaan we met een voorsprong van 4-1 de rust in.

De tweede helft begint van beide kanten goed. Ook de tegenpartij creëert meer kansen. Er wordt door onze jongens nog één keer gescoord en dan vliegen daar ook de tegengoals ons om de oren. De laatste kans na een mooie voorzet van Sarina, maar helaas gaat de bal er niet meer in. De eindstand is gelijk spel: 5-5.

Het was een super spannende wedstrijd en heel leuk gespeeld door beide partijen!

• Jeffrey 3x
  • Kevin 2x

Heerenveense Boys G2 – Bato G1

HEERENVEEN – Zaterdag 21 september 2019 start seizoen 2019-2020 met een thuiswedstrijd voor Heerenveense Boys G2. De tegenstander van vandaag Bato G1 was mooi op tijd aanwezig. Een goede warming-up en dan gaan we los!

De eerste helft ging mooi gelijkmatig op. Er werd om-en-om gescoord. Het was een spannende eerste helft. Met een tussenstand van 3-4 gaan we de rust in.

In de tweede helft werd er alleen nog door Bato gescoord. Heerenveense Boys had nog wel een aantal kansen, maar de keeper hield elke bal eruit. Helaas geen doelpunten meer van onze kant. De wedstrijd eindigt in 3-8.

We hebben nog een heel seizoen te gaan, dus kom op Boys! We gaan ervoor!!