20 januari 2018

De familiedag van Heerenveense Boys vindt dit jaar plaats op zaterdag 23 juni 2018, dit is een ander tijdstip dan normaal gesproken. Voorgaande jaren werd de traditionele seizoensafsluiting gehouden op de tweede zaterdag van juni. Aangezien dit jaar de seizoenstart later is begonnen en de competities later eindigen, hebben we ervoor gekozen om het twee weken later te houden. Zet deze datum alvast in je agenda!

Binnenkort gaat de activiteitencommissie weer om tafel om de activiteiten te organiseren voor deze dag. De activiteiten zijn ook nog afhankelijk of er wel of geen kunstgrasveld komt van de zomer. Wanneer wij meer weten over de invulling van deze dag dan gaan wij dit communiceren via deze website en andere media.

Verder is de activiteitencommissie is altijd nog op zoek naar enthousiaste mensen die mee willen helpen en denken bij het organiseren van activiteiten binnen de club. Mocht je interesse hebben schroom dan niet om contact op te nemen via telefoon 06 10332529 of e-mail" target="_blank" class="email-link">. Momenteel houden wij ons op dit moment elk jaar alleen bezig met de organisatie van het Sinterklaasfeest en de familiedag.

Deel deze pagina

Laatste nieuws

Hoofdsponsoren

Co-sponsor

Subsponsoren

Overige sponsoren